Referat serie 3 Borup IF - Aars IF

Kampens spiller Mike Lbæk Vestergaard

Efter et par dårlige præstetioner mod Ravnsbjerg/løgstrup og VFF skulle Borups serie 3 prøve at rejse sig mod Aars, der er det ene af de 2 absolutte tophold i puljen.

Det skal efter kampen siges, at holdet leverede en helt anden indstilling, end i de foregående kampe, og Borup var godt med i hele kampen selv om det endte med et nederlag på 2-0.

Især var holdet godt med i første halvleg. Borup var enddog lige ved og næsten et par gange, men uden det fornødne held. I defensiven stod holdet godt, og målmand Kaare Elkjær havde overtaget målmands posten efter at Christian Mønsted brækkede benet til træning.

Det blev 0-0 i en tæt halvleg, hvor Aars gradvist overtog spillet, men ikke de blev rigtig farlige.

I anden halvleg satte Aars tempoet en anelse op, og det så nem ud, da de kombinerede sig igennem til 1-0 målet efter 15 minutter af anden halvleg. Lidt senere blev det udbygget til 2-0, da de scorede fra en spids vinkel. Borup kæmpede sig ind i opgøret igen, og blev efter Borup spillernes mening klart snydt for et straffespark i det 75. minut, da Aars målmanden væltede Oliver Lytzen omkuld. Det resulterede i et frustrationsfrispark af Kenni Elkjær, som fik gult, men værre var det, at Oliver Lytzen protesterede så voldsomt, at han endte med at få direkte rødt kort.

Det afgjorde kampen endeligt. Resultatet forblev dog ved de 2-0.

Kampens spiller blev Mike Lybæk Vestergaard.

Der er 2 kampe her i weekenden, og der skal snart points igen på tavlen. Torsdag mod Hersom/Bjerregrav og søndag mod Kvik/Aalestrup Begge kampe på udebane.