Referat serie 3 Borup IF - Viborg Søndermarken

Den ene af kampens spillere Oliver Lytzen, der var tilbage på holdet efter 2 spilledages karantæne.

Den anden af kampens spillere Kaare Elkjær stod en brav kamp og var på rette sted det meste af kampen.

Borup serie 3 fik en vigtigt sejr lørdag den 19. maj, da holdet hjemme vandt 3-2 over Viborg Søndermarken. En sejr der betyder, at Borup beholder 3. plads i puljen og har skabt et hul ned til de underliggende hold, hvoraf Søndermarken netop er én af dem.

Det holdt dog hårdt og sejren var måske heller ikke helt fortjent. Kaare Elkjær i målet havde flere store redninger kampen igennem og Viborg Søndermarken havde en kæmpe chance, da de i kampens sidste minutter havde et skud på overlæggeren.

Borup kom foran efter 15 minutter, da et indlæg først blev headet videre af Aske Wendelboe, derefter headet videre af Magnus Nielsen frem til en fremstormende Anders Tougård, der på kanten af offside vippede bolden over målmanden. Halvlegen igennem havde Viborg Søndermarken store chancer som Kaare snuppede. En noget anonym Mark Vad havde midt i halvlegen en friløber serveret af Steffen Frederiksen. Friløberen blev dog skudt direkte på målmanden, så ingen udbygning af føringen i den omgang.

I anden halvleg forsatte Viborg Søndermarken med at lægge tryk på med den tidligere superligaspiller Klaus Kærgaard i spidsen. Det gav mulighed for nogle farlige kontrachancer, hvilket også var tilfældet, da Oliver Lytzen 55 minutter henne i kampen, lavede nogle smarte driblinger, der satte forsvaret af, hvorefter han med et godt indlæg serverede bolden for Johan Nielsen, der kunne heade bolden i Søndermarkens målnet til en føring på 2-0. Desværre reducerede Søndermarken kort tid efter i en klumpspillignende situation foran Borups mål.

Historien gentog sig i det 30. minut, hvor Magnus Nielsen, efter et hjørnespark fra Oliver Lytzen, opsnappede en løs bold i straffesparkfeltet og fandt et hul i forsvaret til en føring på 3-1. Kort efter satte Søndermarken igen bolden ind i Borups mål efter en meget løs opdækning i Borups forsvar. Resten af kampen pressede Viborg Søndermarken på for udligning. En vel spillende Kaare Elkjær i Borup målet og ovennævnte situation på overlæggeren reddede dog Borups røv og dermed 3 point til kontoen.

Det var en dejlig sejr på hjemmebane, men Borup skal ganske enkelt blive bedre til at holde på bolden, hvis det unge hold, der i dagens anledning var uden Peter Lyngsøe Lund og Kim Hermansen, skal udvikles sig mere. Både Peter og Kim var ude med skader efter sidste weekends kampe.

Dagens spiller Kaare Elkjær og Oliver Lytzen begge med 4 stemmer.

Borups hold sidder over i næste runde, så ingen kampe for serie 3 holdet i den kommende weekend.

Se flere billeder fra kampen på dette link.