Referat serie 4 Borup IF - Eastside Viborg

Målmand Niels Klausen

Borups målscorer til 1-0.

Borup IF serie 4 herrer mødte 2. pinsedag et af puljens topholdi form af  Eastside fra Viborg. Kampen blev spillet på hjemmebane på Borup Stadion i Låstrup. Meget så længe ud til, at Borup skulle stå for sæsonens overraskelse, da holdet førte med cifrene 2-1 indtil 4 minutter før tid.

Assistenttræner Flemming Lund havde fortaget et par overraskelse i holdopstillingen. Først havde han sat førsteholdstræner Niels Klausen på mål og så var Lasse Braad sat ned som bagerste mand. Det viste sig at være en stor succes.

Holdet startede i første minut med en friløber til Rasmus Abildskov Nielsen, da Lasse Braad sendte ham afsted. Desværre brændte Rasmus, men det gav blod på tanden. Rasmus fik flere chancer, og han brændte ikke, da han i 15. minut i samme situation, igen spillet fri af Lasse Braad. Kampen igennem havde Niels Klausen flere gode redninger, men kunne ikke hindre, at Eastside udlignede før pausen, så 1-1 ved pausen.

I anden halvleg startede Borup som lyn og torden. Per Kirkeby Sørensen scorede efter et godt frispark indlæg af Lasse Braad. Dermed var Borup igen i front 2-1

Borups målscorer til 2-1

Eastside pressede resten af kampen, men længe så det ud til en Borup sejr. Men 4 minutter før tid udlignede Eastside efter et hjørnespark til slutresultatet  2-2.

Men en flot kamp af Borup spillerne og 1 vigtigt points.