Referat serie 4 Fjelsø-Gedsted IF - Borup IF

Borup Idrætsforening serie 4 herrer mødte fredag den 25. maj vores naboer fra Fjelsø/Gedsted IF på udebane i Gedsted. Der var meget på spil, for med en sejr, kunne Borup give lidt luft til nedrykningsstregen i bunden af puljen.

Assistenttræner Flemming Lund havde i dagens anledning assistance fra førsteholdet i form af Peter Lund og Mikkel Lyngsøe Larsen, der begge har været væk fra førsteholdet på grund af skader. Selv med det forstærkede hold lykkedes det ikke at hente point, da holdet tabte 2-0 til et velspillende hjemmehold. Dette på trods af gode chancer til netop Peter og Mikkel.

Borup kom uheldigt fra start, da holdet havde 3 udskiftninger med skader inden for de første 20 minutter af kampen. Det var nok også årsagen til, at Gedsted kom ind i kampen, og scorede et pragtmål midt i halvlegen. Det gav dem en gejst, som Borup aldrig rigtigt fik nedkæmpet.

Kenni Elkjær kunne have udlignet i 2, halvleg. Det lykkedes dog ikke at få bolden i målnettet og i stedet scorede Gedsted et nyt langskud mål, og havde yderligere 2 skud på træværket.

Men det blev 2-0 og en fortjent sejr til vores nordlige naboer fra Fjelsø/Gedsted.

Kampen spiller bliv igen Lasse Braad.

Nu skal holdet på lørdag møde Rosendal IK. Det spås at være kampen, hvor det bliver afgjort, hvilket hold, der sætter sig på puljens anden sidste plads og dermed nedrykning til serie 5