Referat serie 4 Hobro IK - Borup IF

Kampens spiller og målscorer Kenni Elkjær i udebanetrøje.

Serie 4 fik lørdag eftermiddag noget, der svarer til en syngende lussing, da holdet på udebane i Hobro måtte indkassere et nederlag på hele 10-1. Største nederlag i mands minde til Borup holdet.

Og Assistenttræner Flemming lund sagde efter kampen om modstanderne fra Hobro, at han ikke tror, at han har set et bedre serie 4 hold før. Det var et hold, som sagtens kunne have begået sig i toppen af serie 3, eller måske endda i serie 2. Borup havde endda et ganske glimrende hold af sted på dagen.

Hurtigt kunne man se at Hobro var stærke teknisk og så på en kunststofbane. 4 gange scorede de i første halvleg, hvor Borups målmand Kaare Elkjær heller ikke var helt sagesløs ved par af dem. Han reddede til gengæld flere andre gode chancer og havde også held af træværket et par gange. Borupholdet spillede sig ikke til nogen chancer i den halvleg.

I anden halvleg troede og håbede Borup, at Hobro ville slappe af, men de satte bare 2 nye mand ind og tempoet blev sat yderligere i vejret. De fik et par mål i starten af halvlegen og det hele så skidt ud. Borups eneste rigtige lyspunkt fik holdet, da Kenni Elkjær erobrede bolden på egen bare halvdel, og driblede op gennem banen, hvor han til afslutning hamrede bolden i mål til stor stor jubel for Kenni selv. Det er det første mål, der er scoret mod Hobro i den her sæson, så det var da også værd af fejre i en kamp uden de store succeser.

Hobro var ikke mere rystet end de sluttede af til sidst med 4 hurtige mål til de skræmmende cifre 10-1.

Dagens spiller blev dagens målscore Kenni Elkjær.

På fredag skal man møde det andet tophold Doense/Vebbestrup.