SUB88 klubdag med fantastisk vejr og god opbakning

Vejrets gudinde tilsmilede arrangørerne, da SUB88 afholdt Klubdag på Borup Stadion i Låstrup. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og vinden var næsten ikke eksisterende. Det gode vejr trak folk af huse, og mange mødte frem for at se fodbold og for at sikre sig en grillstegt pølse med brød. 

Klubdagen er efterhånden en tradition, som SUB88 har holdt i nogle år. Dagen skifter mellem de 3 klubber i samarbejdet. Egentlig skulle Skals FF have holdt klubdagen i år, men Skals Hallen var lejet ud til konfirmation, og arrangementet kunne derfor ikke holdes i Skals. Da Ulbjerg IF i øjeblikket er i fuld gang med en ambitiøs klubhusombygning, blev arrangementet lagt på Borup Stadion i Låstrup. 

Forældre til de fodboldspillere, der i efterårsferien 2018 skal på fodboldtur til Italien, stod for grillpølser, kage, kaffe og salg af drikkevarer til fordel for fodboldturen, der traditionen tro arrangeres i alle lige år. 

Normalt tilbydes alle klubbens hold at samle ugens kampe på denne dag, så der er fodbold for alle aldre i løbet af dagen. Desværre var det ikke lykkedes alle klubbens hold at få flyttet kampene til denne weekend, da mange af holdene traditionelt spiller på hverdagsaftener. Det er ikke altid, at modstanderne var med på at spille fodbold i weekenden.

Det blev dog til en god samling fodboldkampe og god opbakning fra dem, som ikke selv skulle spille bold. 

Se flere fots fra dagens på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: