Referat serie 4 Borup IF - Nørager/Rørbæk IF

Kampens spiller blev klubbens nye spiller Peter Søgaard Andersen.

Borup Idrætsforenings serie 4 herrehold fulgte op på førsteholdets og damernes sejre, da de overraskende vandt premierekampen påskelørdag, 2-1 hjemme mod Nørager/Rørbæk.

Holdet/klubben er ramt af mange skader, og man havde tabt samtidige træningskampe. Men igen man kan bruge klicheen, hvad betyder træningskampe, når man bare er klar til turneringen.

Til lørdagens kamp var det lutter kendte navne plus den nytilkomne Peter Søgaard Andersen, der netop er startet i Borup IF. 

I kampen fik holdet en god start og sad godt på kampen, men manglede lige det sidste i, at målene gik i nettet. Heldet var ikke på Borups side. Tvært imod var heldet med Nørager, da de pludselig kom foran i det 20. minut efter et hjørnespark, hvor Borup forsvaret ikke kom højt nok i feltet, og en Nøragermand snittede bolden ind under overliggeren ved den bagerste stolpe. Ærgerligt og ikke retvisende for spillets fordeling.

Borup fik sig dog kæmpet sig ind i kampen igen og i det 35. minut fik Tobias Sloth udlignet, da han brugte Peter Søgaard Andersen som bande, og fik nærmeste bolden tacklet over målmanden og i mål. Et rigtigt vilje mål, hvor heldet var på Borups side.

I pausen satte assistent træner Flemming Lund sig selv og Martin Gundersen ind på banen for at holde mere på bolden. Det lykkes til dels, men begge hold kom ikke rigtigt til chancer. Dog var Borup tæt på et par gange ved hjørnespark. I det 38. minut kom forløsningen. Peter Søgaard Andersen blev spillet fri på kanten, han fandt Simon Kruse tæt under mål, og han snittede resolut bolden i mål via stolpen. Endelig foran 2-1, så nu lugtede Borup en overraskende sejr.

Borup holdt stand resten af kampen og kunne efter kampen fejre 3 points på kontoen. Debutanten Peter Søgaard Andersen blev kåret som dagens spiller. 

Assistent Træner Flemming lund var selvfølgelig tilfreds med sejren, og han udtalte, at det er utroligt med den bredde, der er på holdet. Træneren har næsten spillermateriale til at stille 2 lige gode hold i øjeblikket. Så nu gælder det om at få spillet holdet sammen

Se flere billeder fra kampen på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: