"Det Blå Ocean" er næste års byfesttema i Låstrup

Byfestudvalget i Låstrup offentliggjorde lørdag næste års byfesttema ved Borup Idrætsforenings afslutningsfest i Låstrup Forsamlingshus. Temaet er "Det Blå Ocean".

Byfestudvalget består af formand Henriette Mikkelsen, Paw Brøns, Gitte Elkjær Jensen, Annike Skovgaard Pedersen og Joachim Hvid.

Joachim Hvid stod for offentliggørelsen af det nye tema, der har underoverskriften "Et maritimt tema om sømænd og havet". 

Der gøres opmærksom på, at byfesten i 2019 flyttes til uge 27 i stedet for uge 26, hvor byfesten plejer at blive afviklet. I uge 26 afvikles Snapseting og byfest i Viborg med mange sportslige aktiviteter, koncerter og underholdning. Konkurrencen herfra undgås ved at flytte byfesten til uge 27. Dermed kommer byfesten igen ind i den første uge af skolernes sommerferie og væk fra studentergilder og afslutningsarrangementer.

Nu kan forberedelserne til det kommende års byfest i Låstrup begynde. Mange underudvalg målretter deres udsmykning og aktiviteter efter byfestens tema, så nu er banen kridtet til at lægge hjernerne i blød, så byfesten i Låstrup igen i 2019 kan leve op til sit gode renomme. 

Annoncesponsor for dette opslag er: