Borup IF serie 3 herrer hjemmekamp lørdag

Se kampprogram del 1 på dette link. 

se kampprogram del 2 på dette link. 

Efter nederlag i de seneste 2 kampe, vil en sejr i dag være et must. En lang række afbud til sidste rundes kamp i Karup, var måske afgørende for, at vi måtte rejse hjem med et 2-3 nederlag og at vi nu skal kæmpe med om at undgå nedrykningspladserne.

Skive har haft en rigtig dårlig sæson, hvor alle efterårets kampe er tabt stort og de har kun scoret 3 gange i 9 kampe. Det ene af de 3 mål blev scoret mod Borup til en føring på 1-0 til langt ind i kampen, men hvor vi dog sluttede godt af og vandt 5-1.. I dag er det sidste udkald for Skive hvis de vil redde deres serie 3 status.

Nu skal vi spille efterårets næstsidste kamp på hjemmebane, en kamp der kan afgøre om vi kan være sikre på en ny sæson i serie 3, eller vi i de sidste skal ud i liv eller død kampe.
Vi har stærk momentum på hjemmebane, og som udgangspunkt skal vore hjemmekampe vindes, og vil vi være serie 3 hold, også i næste sæson er det et must at få de 3 point i dag.

Trup nyt: Holdet i dag er den stærkeste opstilling vi har til rådighed pt.
Forventninger til kampen i dag. I sidste hjemmekamp mod Hobro mødte vi et hold der var bedre end os på dagen. Den sluttede da også med et klart nederlag.

På hjemmebanen i dag forventes, at man viser vilje til sejr og gir alt man har i sig, og at vi ser et hold som møder op med fuld energi og lyst til at sejre. Der skal point på tavlen i dag!!! Hjemmebanen skal give det sidste til, at vi hiver en sejr i hus.

Borup IF ønsker hermed go’ kamp. 

Annoncesponsor for dette opslag er: