Mikroafslutning efterår 2018

Fredag eftermiddag var der afslutning for Borup/Skals mikrospillere og SUB88 U8-U10 pigespillere på Borup Stadion i Låstrup. 80 spillere, forældre og søskende deltog  i arrangementet. Først med en god omgang fodboldtræning. Dernæst uddeling af guldmedaljer og sidst fælles pizzaaften for alle deltageren. 

Kiri Elkjær Hermansen og Torben Jepsen, der er trænere for SUB88 pigerne spillede på Borups nyeste bane, hvor der dels blev lavet sjove tekniske øvelser og der blev tid til en omgang fodboldrundbold. Endelig blev der plads til en fodboldkamp, hvor de 2 trænere deltog til glæde for de mange piger. Det er nu engang sjovt at drible uden om sin voksne træner, og det kunne nogle af pigerne sagtens klare. 

Gitte Thorsager og Sara Nygaard Ambrosius stod vanen tro i spidsen for alle de yngste Børn i Fokus og fodboldbørn op til U8 alderen. 19 spillere var med til de mindstes afslutning, og så var flere forældre også på banen for at give en hånd med, så dagens aktiviteter kunne gennemføres. Trænerne havde stillet aktivitetsbane op og der blev levet med fodbolde. Endelig indtog børnene den nye multibane, hvor der blev skudt på mål, spillet kamp og trænet skud. 

Som en perfekt afslutning på en god sæson, blev der uddelt guldmedaljer til alle fodboldspillerne, så ingen gik tomhændede hjem. 

Eftermiddagen sluttede ved, at de 80 deltagere fordelte sig i klubhuset. Trænerne fik overbragt gaver fra spillerne og der blev serveret pizza til alle deltagerne. 

Endelig ønskede spillere, trænere og udvalget hinanden en god vintersæson, hvor der bliver mulighed for at spille indendørs fodbold, for dem, der har lyst til det, og god vintersæson til dem, der springer til andre aktiviteter i vintersæsonen. 

Se flere billeder fra eftermiddagen på dette link. 

Mikrospillerne indtog den nye multibane. 

Masser af aktivitet på banen hos de mindste

U8 til U10 pigerne klar til at møde trænerne.

U8-U10 trænerne Kiri og Torben kæmper om bolden. 

Pizzaaften i Borup IF klubhus

Gitte Thorsager og Sara Nygaard Ambrosius her med deres gavekurve fra spillerne. 

U8 til U10 spillere med trænere. 

Mikrospillerne med trænere. 

Annoncesponsor for dette opslag er: