Referat Jyllandsserie kvinder SUB09 - Støvring

SUB 09 - Støvring 1-2  (0-1)

50.min. 1-1. Maja Ploumann (Kathrine Møller)

Udskiftere: Anna-Kathrine Mikkelsen og Else Astrup

Skæbnen var hård ved SUB-pigerne i lørdagens hjemmekamp imod Støvring - meget hård.

Selvom sidste weekends sejr imod Holtet var tiltrængt, er denne efterårssæson en af de sæsoner, hvor tingene bare ikke lykkes og hvor marginalerne falder ud til modstandernes fordel.

Kampen imod Støvring var ingen undtagelse.

Pigerne fulgte gameplanen og sad på spillet fra første fløjt, hvor vi med højt og aggressivt pres ikke tillod Støvring noget som helst. Der blev udvist engagement, vilje og tilstedeværelse. Vi fik spillet os flot frem til adskillige chancer, men mangler i den grad held og selvfølgelig også lidt dygtighed i de afgørende sekvenser. Ida Velling skyder på overliggeren efter 10 min. og andre gode muligheder for ikke den sidste kvalitet i afslutningerne. Støvring kommer heldigt foran efter 27 minutter, da Ena retter et ufarligt indlæg af og må se bolden stryge forbi en sagesløs Gitte i målet. Hamrende uretfærdigt på dette tidspunkt.

Heldigvis kæmpede pigerne ufortrødent videre, selvom det var en spand kold vand i ansigtet.

Udligningen kom 5 min. efter pausen, da Ida med en perfekt stikning fandt Kathrine, som efter et par skarpe driblinger spillede Maja fri tæt under mål, som udnyttede muligheden til at score sit første mål i SUB-trøjen.

Defensiven skal roses for solidt arbejde, for Støvring kunne ikke spille sig frem til alverden og blev tvunget til ufarlige langskud. Derfor var der en god mavefornemmelse, som 2.halvleg skred frem. Denne gode fornemmelse blev afløst af bekymring med ca. 25 min. tilbage af kampen, da Ida blev ramt af en fiber/muskelskade efter en afslutning. En skade som desværre kan holde Ida ude i en længere periode. Det vil komme til at gøre ondt på os, da Ida har været en klar profil for os i efteråret. Og netop skader forfølger os i denne sæson, hvor vi i mange kampe har 3-4 spillere med, som ikke har været 100 % klar og ville have haft bedst af en pause. Men heldigvis er pigerne ikke den type som piber, men er villige til at ofre sig, selvom det gør ondt.

Samtidig med Idas skade og udskiftning fik Svenne gult kort. Alligevel skaber vi chancer og sidder på spillet. Efter et hjørnespark lander bolden for fødderne af Porup, som med ryggen til målet flot drejer rundt og får afsluttet, blot for at se sin afslutning tage indersiden af stolpen og bolden springe i favnen af Støvrings keeper. Dybt frustrerende…

10 min. før tid sker det, som man kunne frygte. En bold i vores felt bliver ikke afviklet og clearet, selvom muligheden er til det. I stedet får en Støvring spiller fat i bolden inde i deres højre side og sparker den udenfor Gittes rækkevidde.

I overtiden har vi en kæmpe chance for en udligning, men får ikke scoret.

Heldet følger sjældent et bundhold. Vi må erkende, at vi er et bundhold lige nu. Det må vi acceptere og arbejde ud fra, selvom det kan være svært at erkende, når kvaliteten i truppen er til mere.

At tabe sådan en kamp er hamrende frustrerende. Jeg har ondt af pigerne, for de gør så meget rigtigt, men den mindste fejl bliver straffet lige for tiden og vi har selv svært ved at omsætte chancer til scoringer.

Vi må bare fortsætte med at tro på tingene, og håbe på, at marginalerne snart falder ud til vores fordel.

Kampens spiller blev Line Østergaard efter en habil indsats gennem hele kampen.