Referat jyllandsserie kvinder SUB09 - Tornby

SUB09 - Tornby  4-3 (2-1)

23.min. 0-1. selvmål, Maria Svenningsen

26.min. 1-1. Anna-Katrine Mikkelsen

32.min. 2-1. Maria Svenningsen (Kathrine Møller)

53.min. 2-2. Maria Delgado

56.min. 3-2. Maria Svenningsen

61.min. 4-2. Maria Svenningsen

70.min. 4-3. Maria Knudsen

Udskiftere: Gitte Thorsager, Anne Hald og Janni Mikkelsen

Svennes ”Svendestykke” kunne passende beskrive lørdagens hjemmekamp i Ulbjerg imod Tornby. Med 3 mål i kampen scorede Svenne sine første mål som seniorspiller. To af målene var tilmed på flotte langskud, mens det første var med ”vommen” på Kathrines hjørnespark.

Til kampen var der en del ændringer pga. de mange skader. Positivt er det så, at Tessa, Ditte og Sanne træder til og giver en hånd med. Glædeligvis var der også comeback til Janni, som har siddet ude hele efteråret med en knæskade. Fedt var det også at se, at de skadede spillere, Ida, Sara og Stinne kom og bakkede holdkammeraterne op i kampen om at undgå nedrykning. Det bevidner og kendetegner sammenholdet hos de gæve SUB-piger.

Netop kampen for at undgå nedrykning prægede nogle af spillerne, for der var en tydelig nervøsitet under opvarmningen og i kampens indledning. Først da AK flot udlignede direkte på hjørnespark vågnede pigerne for alvor op, og med lidt mere dygtighed burde vi have gået til pause med mere end en 2-1 føring. Tornby var lidt afbudsramt på dagen, så de forsøgte at ødelægge vores spil med hårdt og kontant spil samt trække tiden ved målspark og indkast, for spillemæssigt var vi langt bedre. Desværre evnede vi ikke at snøre sækken, selvom mulighederne var til det. I stedet lod vi Tornby komme tilbage i kampen, da ukoncentrerede fejl i boldomgangen kostede et par mål i 2.halvleg. Med 4-3 blev de sidste 20-25 minutter meget nervepirrende. Heldigvis red vi stormen af og de 3 points var meget kærkomne, da dommeren efter lidt for lang tillægstid endelig fløjtede kampen af.

Svenne kronede kampen af med at samle flest stemmer. Derudover var cheftræneren også tilfreds med Enas indsats i det centrale forsvar.

Næste kamp er på udebane imod det helt suveræne tophold AaB, mandag d.29/10.