Referat serie 3 - Borup IF - Skive IK

Efter det trælse nederlag sidste lørdag mod Karup/Kølvrå 07 i Karup, skulle Borup serie 3 møde bundproppen fra Skive IK, og det skulle hurtigt vise sig, at Borup var overlegen og satte sig total på fra første minut. Borupholdet havde god energi og lagde pres på Skive spillerne over alt på banen, og den ene chance stod i kø efter den anden, men i starten varmede Borup op med flere lige ved og næsten chancer, hvor heldet ikke var med hjemmeholdet.

Kampen var 25 minutter gammel, inden bolden første gang skulle i Skivemålet. Her sendte Steffen Frederiksen en god aflevering ind i tomrummet, hvor topscorer Peter Lund kom og sendte bolden op i målhjørnet. Derefter var der for alvor tryk på og målet til 2-0 kom i det 35. minut, da Simon Andersen sendte en god centring ind over, hvor Mark Vad kom fri ved bageste stolpe og sendte bolden i mål. Så pause føring 2-0.

1. halvleg startede Borup med et stort pres og kom på 3-0 i halvlegens 5. minut, da Johan Nielsen sendte bolden i mål efter et flot indlæg fra Mark Vad

I det 55. minut blev det 4-0, da en Skivespiller opsnappede en løs bold, som han spillede ind foran sit eget mål, hvor Magnus Dal stod klar. Magnus Dahl sendte bolden resolut i målet, bag en chanceløs målmand, der kampen igennem var på overarbejde, men ellers stod en god kamp.

Midt i halvlegen kom kampens sidste mål, da Simon Andersen fra dybden i højre side, sendte en bold ind over mål. Her satte Mark Vad hovedet på bolden og serverede bolden til en fri Frederik Hvid, der havde tid til at vende rundt på en tallerken og score til kampens slutresultat 5-0.

Resten af kampen slappede Borup holdet lidt mere af, men kom til mange chancer især Frederik Hvid havde sin del. Det blev dog ved de 5-0 i en kamp hvor målmand Ruben Pedersen ikke havde ét eneste skud mod sig og rørte vil bolden end 5-6 gange.

Dagens spiller blev Simon Andersen, der i banens højre side, lavede gode bolde i dybden og flotte indlæg til medspillerne foran mål, så velfortjent ære til ham.