Referat serie 3 herrer Sparkær IF - Borup IF

Borup serie 3 måtte sidste lørdag lide et ufortjent nederlag på 1-0 på udebane i Sparkær. Nederlaget fik holdet i en kamp, som var meget chancefattig, og de få chancer tilfaldt Borup. Vores udsendte beretter, at Sparkær nærmest ikke havde en eneste chance og det gælder også Sparkærs mål, for det var et indlæg, som uheldigvis ramte Borups Kim Hermansen på siden af hovedet og strøg i eget net. Sparkærs enlige mål kom i det 35. minut. Indtil da havde Borup styret spillet og havde også en friløber til Steffen Frederiksen på et godt gennemspillet angreb. Men Steffens afslutning lod meget at høre, for den levede ikke op til den flotte optakt. Til gengæld var der mere kvalitet over Johan Nielsen langskud, der blev hamrede på overliggeren. Heldet var ikke med Borup. Men 1-0 ved pausen.

I anden halvleg var mønstret det samme Borup styrede spillet, Sparkær ville ingenting og tankevækkende var det at puljens topscorer Kasper Møller overhovedet ikke kom til en chance kampen igennem. Borups bedste forsøg i anden halvleg var et nyt langskud på overliggeren og igen var det Johan Nielsen, der stod for det skud. Ud over disse spæde forsøg og chancer, blev der desværre ikke skabt så meget. Sparkær udnyttede føringen optimalt og var gode til at stå lavt i forsvaret, og så var de rigtig gode til at trække tiden ud. Men det er jo spillets regler. Det måtte det unge Borup hold sande, for sejren tilfaldt ufortjent hjemmeholdet fra Sparkær.

Hvis man kigger tilbage, så har Borup tabt 6 points til Sparkær, og hvis man tager det nederlag i Karup, hvor man førte 2-0 med. Så kunne det have set helt anderledes ud med disse points. 

Simon Andersen blev kåret som Borups bedste hvor han på den centrale midtbane erstattede Aske Vendelbo fortræffelig.

Næste kamp er søndag ude mod topholdet Viborg Søndermarken.

Kampens spiller Simon Andersen

Se også Sparkærs referat på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: