SUB09 forlænger med træner Kristian Dam Kjær

Fodboldsæsonen 2018 er nu ved at være et overstået kapitel. SUB09s damehold i jyllandsserien har nu 2 kampe tilbage, og da holdet forventes at blive i jyllandsserien, har dameudvalget set fremad mod den kommende sæson.

Det er nu næsten ét år siden, at træner Kristian Dam Kjær trådte til som træner i klubben. Spillere og dameudvalget har længe ønsket, at han skulle fortsætte i sin trænergerning for klubben, for han er både en vellidt og dygtig træner.

Det var derfor med stor glæde, at dameudvalget forleden kunne offentliggøre, at Kristian Dam Kjær har forlænget sin kontrakt med klubben i yderligere ét år.

Således kan damerne med sindsro gå til vinterpausen, når de næste 2 kampe er spillet. Sidste kamp er hjemmekampen mod Aalborg KFUM på Borup Stadion i Låstrup lørdag den 3. november kl. 1330. SUB09 har 6 point ned til Aalborg Chang, der ligger under nedrykningsstregen med 2 kampe tilbage. Aalborg Changs mulighed for at overhale SUB09 må efterhånden betragtes som en teoretisk mulighed, da Aalborg Chang har en målscore på -14 mod SUB09s -1.

Inden da møder holdet på udebane det suveræne tophold fra Aab, der kun har smidt 2 point i én uafgjort kamp gennem hele sæsonen.

Sæsonen fejres i år sammen med Ulbjerg IF i Ulbjerg lørdag den 10. november.

Se information om afslutningsfesten på dette link:

Følg stillingen for holdet på dette link. 

Følg referater fra SUB09 kampene på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: