Referat serie 3 Borup IF - Hobro IK

Kampens spiller Simon Andersen.

Efter den fine 4-1 sejr mod VFF, skulle Borup serie 3 sidste lørdags møde Hobro. En kamp der gjaldt 2 pladsen, og det skal siges med det samme, det var et godt spillende Hobro hold. Allerede efter 2 minutter kom de foran, da en angriber løb fra Borup forsvaret og sendte bolden i mål. Igen i det 17. minut blev det 2-0.

Borup fik arbejdet sig ind i opgøret men uden at komme til chancer.

I anden halvleg forsatte samme mønstre Borup kæmpede for at komme ind i opgøret, som Hobro havde rimeligt styr over. Pludselig fik Peter Lund tilkæmpet sig et straffespark i halvlegens 20. minut, som han sikkert selv udnyttede. I den forbindelse fik Hobro 2 gule kort så Borup spillede 11 mod 9. Men holdet fik skuffende ikke sat for alvor tryk på.

Da Hobro blev fuldtallig fik de tilkæmpet sig et straffespark dumt begået og senere blev det også 4-1 som betød, at Hobro har stadigvæk chancen for at indhente Viborg Søndermarken.