Referat serie 3 Karup-Kølvrå - Borup IF

Arkivfoto med Christian Malik og Magnus Nielsen i hovedstødsduel med en Karup spiller.

Et lidt reservespækket Borup hold skulle i lørdags til Karup. Bla måtte man tage afsted uden målmand Ruben Pedersen, topscorer Peter Lund, Magnus Dahl og Kim Hermansen

Derfor måtte man sætte markspiller Tobias Sloth i målet, som han klarede med bravur. 

Det betød også der var sæsondebut til Lasse Braad i midterforsvaret og en debutant i Peter Søgaard Andersen. 

Holdet kom forrygende fra start efter en flot dribletur af Aske Vendelbo, der spillede Johan Nielsen total fri som let kun trille bolden forbi målmanden i det 2. minut.

Og allerede i det 7. minut blev det 2-0 på et hovedstød fra Magnus Nielsen efter en fornem aflevering igen af aske Vendelbo.

Desværre fik Karup reduceret i det 10. minut efter løstt forsvarsspil.

Spillet bølgede frem og tilbage resten af halvleg. I en kamp hvor spillet var hårdt, hvor kampens dommer ikke greb ind og langsomt tabte grebet om kampen.

Men en fortjent føring til Borup Karup da havde er par chancer ligesom Borup.

I anden halvleg var Mønsteret det samme, Karup var ik ufarlige, men Den indskiftede debutant Peter Søgaard var midt i halvlegen uhyre tæt på at afgøre kampen. Med en flot halvflugter som alle så inde oppe i målhjørnet, men i sidste øjeblik kom et Karuphoved op og reddede på målstregen.

Flere gange appellerede Borupspillerne for frispark, og især i en situation hvor Christian Malik blev kantet 8 minutter inden tid var dommerens fløjte tavs. I stedet slog Karup contra og Tobias Sloth måtte hive en kanonredning. Som gav hjørnespark og efterfølgende måtte Tobias Sloth hive en ny redning op på selve målstregen, riposten blev så headet ind mod målet. Steffen Frederiksen kom og headede den væk på målstregen. Dommeren fløjtede bolden inde selvom han stod langt væk. Så 2-2 i det 84. minut.

Lige efter blev der begået frispark mod Peter Søgaard Andersen, det ikke blev dømt. I stedet for begik Peter Søgaard Andersen frispark, der til alles overraskelse kostede et gult kort. 

I kampens overtid, slog Karups bedste mand en guldbold, som blev headet ind i modsatte hjørne. Og det blev til en 3-2 sejr til Karup. 

Borup spillerne måtte gå slukøret ind i omklædningsrummet i en kamp, som man havde i sin hule hånd. Men et hårdt spillende og kæmpende Karuphold fik møvet sig ind i opgøret. 

Så nu skal Borup have en sejr i næste kamp mod bundproppen Skive. 

I kampen om at blive Dagens spiller, var der stemmelighed mellem 3 spiller Lasse Braad, Magnus Nielsen og Christian Malik. Redaktionen vælger, at æren går til Christian Malik, der nu er tilbage efter en længere skadespause.

Kamens spiller Christian Malik.

Annoncesponsor for dette opslag er: