Tante Andante i Låstrup Kirke

Fredag den 14. september arrangerede Børneklubben Låstrup- Skals, Borup IF og Fællesmenighesrådet for Ulbjerg, Lynderup og Låstrup sogne, børneteater i Låstrup Kirke. Arrangementet startede på Borup Stadion, hvor alle interesserede inden forestillingen blev budt på pizza for alle. Hele 45 voksne og børn troppede op og deltog i arrangementet.

I Låstrup Kirke ventede Tante Andante og professor Virvar spændt på gæsterne. Straks var hele kirkerummet i brug med gudstjenesten ”Stormen på Søen”. Vel at mærke ikke en traditionel gudstjeneste, for underholdningen bød blandt andet på tovtrækning på rigtig sørøvermaner og en stor eftersøgning af forsvundne får rundt i hele kirken..

Børnene var lige så vedvarende i at lede, som da Gud ledte efter de forsvundne får, og alle fårene blev heldigvis fundet. 

Børnene fik udleveret tragte, der blev brugt til at trutte "Tante Andante er gammel og grå", og med en god klapsalve blev Tante Andante sendt afsted tilbage til Tante Andantes hus i Lemvig, hvor hun gerne vil have besøg. Se mere på nedenstående link.

www.tanteandante-lemvig.dk