Kampprogram Borup IF - Farsø lørdag den 27. april

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Borup skal lørdag møde Farsø/Ullits IK, som er oprykker fra serie 4 sidste år. Farsø kommer i dag til Borup med knap så godt et udgangspunkt, da de tabte 0-8 på hjemmebane til topholdet fra Nørager der har gjort rent bord indtil videre i sæsonen. Så de har garanteret noget at ville bevise i denne kamp mod Borup.

Siden sidste hjemmekamp, hvor Borup led et nederlag på 1-4 til Rosendal, har holdet været en tur forbi Aars Skærtorsdag aften, hvor det blev til en pointdeler 2-2.

Kampen mod Rosendal blev aldrig Borups kamp, da spillet ikke hang helt sammen, og man fik ikke sat sit aftryk på kampen ordentlig, da viljen og gejsten manglede. Rosendal var mere skarpe i begge ender, og vandt kampen 4-1, selvom Borup kom foran 1-0. Kampen mod Aars gik meget bedre for Borup, da holdet viste meget mere vilje og gejst, og viste hvad de kan når de spiller op til deres bedste. Dog var det en skam at de to gange som Borup var foran, ikke var nok til de tre point på kampdagen. Et retfærdigt resultat, selvom Borup spillerne gerne havde snuppet de tre point.

Truppen til lørdag. Der er sket et par rokader i forhold til Aars kampen. Svend Åge er igen med på holdet, og Christian Mønsted er gledet ind i truppen i stedet for Kaare Elkjær. Derudover er Lasse Braad tiltrådt holdet i stedet for den ene af tvillingerne, Johan.

Forventninger til kampen, må være at have den samme gejst og vilje fra Aars kampen, og være klar fra første fløjt, så Borup kan hive de 3 point hjem. Dermed få afstand til nedrykningsstregen, da det tegner sig til at blive en rigtig tæt pulje, hvor alle kan slå alle.

Borup skal finde deres bedste spil frem, for så kan de helt sikkert kombinere sig igennem Farsø defensiv. Dermed kunne det være dejligt at se, at Borup målet bliver holdt rent.


Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Se holdopstilling via dette link.

Annoncesponsor for dette opslag er: