Referat serie 3 Borup IF - Aars IK

Borup Serie 3 indledte i lørdags efterårssæsonen, da holdet hjemme mødte Aars IK. En kamp som var præget af et voldsomt regnvejr før og under kampen. Borups ellers så gode opvisningsbane  stod under vand, så spillet bar i høj grad præg af det våde element. Til tider mindede kampen mere om vandpolo, end om fodbold.

Borups hold lignede meget holdopstillingen fra foråret, men havde dog afbud fra et par spillere, der var i Skanderborg. Borup sad i store dele af kampen på spillet, men selv om de havde spillet, så fik de ikke tilspille sig mange chancer. Det samme gjorde sig gældende i modsatte ende, hvor Christian Mønsted tog sig kærligt af den ene chance, som Aars fik sig spillet frem til. Måltavlen viste 0-0 ved pausen. Borup følte sig snydt for et straffespark, da Magnus Dahl blev væltet i feltet, men dommer Jan Dahls fløjte var tavs. Assistenttræner Flemming Lund fik højlydt givet udtryk for sin utilfredshed med den beslutning i en sådan grad, at dommeren måtte ty til et gult kort til assistenttræneren for sine kommentarer. Det var et gult kort, som kunne være blevet dyrt for Borup, da en ny regel siger, at kortet skal tælles med, ved yderligere gule kort, der på den måde veksles til et rødt kort til den pågældende markspiller.

I anden halvleg var mønsteret det samme. Borup lagde et højt tryk på Aars, men banens dårlige beskaffenhed gav Aars den fornødne fordel i det defensive spil.

Borup fik sig spillet frem til flere gode chancer. Simon Andersen lavede et godt indlæg, som Svend Aage Christensen lige nøjagtigt ikke fik panden på, men god chance til Borup. Halvlegens største chance tilfaldt også Svend Aage Christensen på et vel gennemspillet angreb var han fri på mål, men bolden røg lige nøjagtig forbi målstolpen til stor skuffelse for medspillere og hjemmepublikum.

Kort efter var det igen Svend Aage Christensen, der var i centrum. Han headede dog et indlæg lige over mål, så fortsat uforløst resultat.

Sidste års topscorer Peter Lyngsøe Lund så man ikke meget til i denne kamp, men han havde dog et forsøg 7 minutter inden slutfløjt, men et forkølet skud tæt under mål endte i ingenting.

Lasse Braad ville også være med. Han slog et flot frispark, som en særdeles velspillende Aars målmand tog sig af.

Aars var tæt på et par gange, men forsvaret stod generelt stærkt og holdt Aars fra de store chancer. Det samme gjorde sig desværre gældende i modsatte ende af banen. Uafgjort 0-0 kunne Aars IK være godt tilfredse med og Borup måtte nøjes med det ene point.

Borup skal nu ud i en vanskelig udekamp mod Sønder/Suldrup på lørdag.