Nyt fodboldhold i Borup Idrætsforening ?

Bande Vilage i Malawi i fodboldtøj fra Borup Idrætsforening

Borup Idrætsforening har fået tilsendt et foto af et nyt fodboldbold i byen Bande Village i Malawi i Afrika. Fodboldholdet spiller i tøj fra Borup Idrætsforening, men hvordan hænger det nu sammen. Er Borup IF expanderet så kraftigt, at klubben har hold helt i Afrika eller hvordan?

Nej Borup IF har ikke fået et hold i Afrika, men det er korrekt, at tøjet er fra Borup Idrætsforening. Historien bag er, at en gruppe unge elever fra Silkeborg Højskole i efteråret 2018 planlagde en dannelsesrejse til Malawi. I den forbindelse skulle eleverne selv planlægge og arrangere turen til Afrika. 

Én af disse elever er Rikke Elkjær Hansen fra Møldrup, der spurgte de lokale klubber om aflagt tøj, der fortsat kunne bruges. Derfor bidrog Borup IF velvilligt med tøj til indsamlingen. 

Søndag den 27. januar 2019 blev tøjet så taget i brug for unge fodboldspillere fra Bande Village, der spillede fodboldkamp mod nabobyen, som vi desværre ikke ved, hvad hedder. Det forlyder, at Borup IF vandt stort, men det er dog verificeret endnu, og der har ikke været liveopdatering på DBU's hjemmeside. 

Rikke har sendt følgende besked via Facebook:

Hej i Borup IF
Jeg kan se, at I har reageret på vores opslag med fodboldsættene, som jeg har fået med fra jer i Låstrup. Jeg kan desværre ikke åbne det og læse, hvad der er skrevet lige nu pga vildt dårligt internet, men jeg vil bare sige TUSIND TAK fra Mia og jeg og på fodboldspillernes vegne. De var SÅ glade for deres sæt - som min værtsbror siger, så skaber en fodbolduniform identitet. Og det gør det bestemt! Det strålede ud af dem, at det var fedt at bære ens fodboldsæt, så de lignede et rigtigt hold (også fordi de ellers måske bare spiller med én fodboldstøvle og deres egen t-shirt til kamp) og de er så taknemmelige! Og vi er sørme også stolte af at kunne give dem sådan et sæt Så endnu en gang mange tak!
Jeg håber, at I har det dejligt hjemme i kolde (har jeg hørt) dk

Knus fra mig i Malawi

Rikke Elkjær Hansen

Borup IF ønsker Rikke og de øvrige unge mennesker en fortsat god tur, og glæder sig over, at vores aflagte tøj kan bruges, selv om sponsoraterne på trøjerne er løbet ud. 

De unge elevers tur kan følges på Facebook på nedenstående link:

https://www.facebook.com/malawiE18/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARCCDLMva1RieLjfenvnu5P-Sz3TznFDj80zm7w-9NlsWgJkUOltWf54VwbB8xfBnKS6BZQZP2nf2Rfi

Annoncesponsor for dette opslag er: