Referat PlayOff kamp Borup IF - Sallingsund FC 2

Borup IF serie 3 sikrede sig en ny sæson i serie 3, da holdet vandt 5-0 i Play OFF kampen mod Sallingsund på Borup stadion lørdag eftermiddag. Der var aldrig spænding om resultatet i kampen, der reelt var afgjort allerede efter 30 minutter, hvor Borup førte 4-0.

Kampen var knapt kommet i gang, inden den store forskel på de 2 holds niveau stod klart for tilskuere og hjemmehold. Blandt andet havde hurtige Christian Malik en 100 % chance, da han afdriblede målmanden, hvorefter han helt fri på mål ville trille bolden over målstregen. Desværre trillede bolden lige venstre om målet, så uforløst i den situation og fortsat 0-0 på måltavlen.

Allerede efter 8 minutter kom Borup foran efter hjørnespark. Lasse Braad halvflugtede bolden, og Magnus Nielsen rettede bolden ind, så den endte i målnettet bag Sallingsunds målmand. 1-0 til Borup og en fantastisk start på kampen.

Få minutter senere blev det 2-0 efter et godt frispark fra Peter lund, som målmanden kun halvklarede. Bolden røg ud til Svend Aage Christensen, som headede bolden i mål.

I kampens 20. minut tog Victor Holst Christensen en solotur gennem Sallingsunds forsvar, hvor han præcist skød uden om en sagesløs målmand til 3-0.

Samme recept brugte han igen 10 minutter senere, hvor han flot gjorde det til 4-0. Her var kampen reelt afgjort, og det seriøse gik af kampen. Det slog igennem både Sallingsunds og i Borups spil.

Borup havde fortsat mange chancer, hvoraf flere var til Borups topscorer Peter Lund, der dog ikke havde heldet med sig i denne kamp.

I anden halvleg døde kampen nærmest helt ud. Selv om der fortsat blev produceret chancer, så virkede det til, at Borup allerede tænkte mere på sejrsøl og sejrssang end på at score mål.

Magnus Dahl slog dog sejren fast midt i halvlegen, hvor han driblede sig gennem Sallingssunds forsvar og gjorde kampens resultat til 5-0

Spillerne kunne fortjent fejre sejren og en plads i serie 3 til efteråret, hvor der kan komme en meget spændende pulje med flere lokale hold og nedrykkere fra serie 2. Det tegner godt for det lokale fodboldmiljø, hvis DBU får sat puljerne godt sammen.

Dagens spiller blev Victor Holst Christensen.

Nu er der dømt sommerferie, dog ikke i lang tid, da holdet deltager i Fjends cup i uge 30 og inden da i en byfestturnering ved revlingefesten i Møldrup.