Referat serie 3 IK Rosendal - Borup IF

Borup IF, serie 3 herrer tabte Kristi Himmelfartsdag den vigtige udekamp mod IK Rosendal med 4-1 efter 2-1 ved pausen.

Borup kom aldrig ind i kampen, og holdet stillede også i en noget svækket udgave, idet holdet manglede sine store profiler i form af topscore Peter Lund og anføre og forsvars krumtappen Frederik Hvid.

Kampen var knapt startet, inden der stod der 1-0 til Rosendal på et langskud. Borups spil hang ikke sammen, og det var også Rosendal der kom på 2-0 efter løst forsvars spil. Det var efter en halv time lige efter blev det dog 1-2 da Christian Malik udnyttede en ripost efter skud fra en af tvillingerne.

Nærmere kom Borup ikke før pausen og heller ikke efter. Rosendal derimod fortsatte sit sikre spil og slog sejren fast med yderligere 2 mål. Eneste rigtige chance havde indskiftede Kenni Elkjær, der gjorde comeback ved 3-1, men hans hovedstød blev afværget over 2 omgange og lige på mål stregen.

Nu er Borup for alvor i problemer og skal død og pine snart have en sejr og points på tavlen.

Næste mulighed er lørdag kl. 1300 på hjemmebane mod Aars.