Referat serie 3 Skals FF - Borup IF

Pressefoto Preben Madsen: Chrisitan Mønsted klarer ærterne i denne situation.

Borup serie 3 var under pres i lørdagens store lokalopgør i Skals. Borup skulle vinde kampen i Skals og dertil have lidt hjælp fra Nørager/Rørbæk, hvis man skulle undgå en Playoffkamp om nedrykning til serie 4. Skals derimod var på forhånd sikret Playoffkamp om oprykning til serie 2 med deres sikre andenplads.

Borup spillede en god og klog første halvleg og  havde helt styr på Skals offensiven. En halvleg hvor der alligevel ikke var de helt store chancer til nogen af holdene. Dog kom Borup i kampens 23. minut foran, da Svend Aage Christensen på frispark fandt en fremstormende Anders Tougård,  der sendte bolden i må til en glædelig 1-1 sejr. Det gav håb om, at holdet kunne gentage den sensationelt overbevisende sejr, som Borup klarede i de 2 holds første opgør i Borup tidligere på året.

Borup havde i denne periode rigtigt godt fat i spillet. Borups topscore Peter Lund var tæt på efter et klasseangreb, men det blev ved de 1-0 ved pausen.

I anden halvleg kom Skals bedre med og satte sig mere på spillet. Deres bedste våben var giftige hjørnespark, og netop på et af disse udlignede Skals i det 55. minut på et mål af Christian Holmgren. Kort efter havde Skals endnu en chance på et langskud, der snittede overliggeren.

Borup arbejdede sig ind i opgøret igen og jagtede det vigtige sejrsmål. I 2 situationer havde man chancen, først fik Svend Aage Christensen chancen, da han modtog bolden i feltet. Det lykkedes dog ikke at få bolden krøllet ind i målet. I kampens 75. minut fik Christian Malik en stor skudchance, da han hamrede bolden over mål. Det så længe ud til, at de 2 hold skulle forlige sig med en pointdeling. I kampens sidste minutter fik Borup en kæmpe chance efter et hjørnespark. Borup appellerede for straffespark, da en Skals spiller klart havde hånd på bolden. Det var kampens dommer dog ikke enige med Borup spillerne i, så det blev der ikke noget ud af.

Mens Borup spillerne endnu ærgrede sig, slog Skals contra og fik på et efterfølgende hjørnespark scoret ved Mikkel Boi.

Borup spillerne var frustreret over dommerens manglende fløjte i den anden ende, og det kostede Peter Lund et gul kort. Dommer Jan Dahls fløjte var var i stedet kampens slutfløjt.

Nu skal Borup ud i en spændende Playoffkamp hjemme på lørdag mod en 2er fra serie 4. Ved weekendens lodtrækning blev det Sallingsund, som blev trukket op af hatten. Kampen spilles på hjemmebane på Borup stadion i Låstrup lørdag den 29. juni kl. 1400.

Dagens spiller blev der ikke kåret denne gang, men her på redaktionen giver vi den til Lasse Braad der spillede sikkert i midterforsvaret.

Pressefotograf Preben Madsens foto af Lasse Braad. Se i øvrigt flere af Prebens flotte fotoserie på hans Facebookprofil "Pressefotograf Preben Madsen".

Se video af Anders Tougårds mål på Facebook på dette link.