Nu får Nr.Rind også sin egen hjertestarter

Søndag d. 28. april afholdt Hjerteforeningen indsamling til opsætning af Hjertestartere overalt i landet. For at få en hjertestarter, som opsat i varmeskab koster 21.500 kr., skal der samles penge ind på minimum 15 ruter.

I Nr. Rind har der indtil nu ikke været nogen hjertestarter i modsætning til de fleste andre landsbyer under postdistrikt  8832 Skals. Derfor tog Nr. Rind Borgerforening initiativ til at få tegnet Nr.Rind ind for 15 ruter i distriktet.

Indsamlingen startede på dagen kl. 9 i Nr. Rind forsamlingshus med morgenbrød, som venligt var sponseret af Ib Lund, Spar Skals. Derefter fordelte Indsamlerne inkl.  børn og voksne sig på de 15 ruter i Nr. Rind, Låstrup, Lynderup, Sundstrup, Ulbjerg og ikke mindst Skals.

Der blev indsamlet 12. 296 kr., heraf 2.466,50 kr. alene i Nr. Rind og nærmeste omegn – et pænt resultat på en konfirmationsdag med strålende solskinsvejr.

Hjerteforeningen dækker beløbet op til 21.500 kr., så i løbet af i år skulle der forhåbentlig også være en hjertestarter og nogle hjerteløbere i Nr. Rind. Vi siger tak til alle, der har bidraget til, at vi også i Nr. Rind kan redde liv ved hjertestop.

Lizzie Melby Jespersen, koordinator for distrikt 8832 Skals