Referat serie 3 Løgstør IF - Borup IF

Kampens spiller i situationen, hvor han klarer et strafefspark.

Borup Idrætsforenings serie 3 herrer var lørdag eftermiddag ude i en vanskelig udekamp i Løgstør. Spillerne var på forhånd advaret om, at de skulle møde et hårdt spillende hold, der ofte spiller defensivt med farlige contra-chancer. Borup røg dog gang på gang i fælden, hvor Løgstør erobrede bolden og slog contra. Derfor slap Borup også nådigt fra mødet med et uafgjort resultat på 2-2.

Spillende træner Svend Aage Christensen havde i første halvleg et fint forsøg, og han blev desuden snydt for et straffespark i en periode, hvor en spiller fra Løgstør var ude med en 10 minutters udvisning.

Kaare Elkjær reddede et par gange kastanjerne ud af ilden for Borup mod det hårdt spillende Løgstørhold. Løgstør pressede i perioder hårdt på i Borups ende, dog uden at få bolden i mål. I kampens 20. minut gik den ikke længere. Efter et flot Løgstør angreb, hvor de spillede sig flot op gennem Borups midtbane, endte bolden ved Løgstørs farlige angriber. Han trak ind til kanten af straffesparkfeltet, hvorfra han hamrede bolden op i det lange målhjørne uden chance for Kaare i Borups mål.

Borup var derefter totalt på hælene og Løgstør pressede hårdt på godt hjulpet af en strid vind på langs af banen. I kampens 35. minut fik Løgstør foræret endnu en chance. En løgstørangriber, der efter Borupspillerens mening var offside, fik en friløber mod Borups mål. Kaare kastede sig efter bolden, da angriberen forsøgte at tippe bolden i mål. Herved hoppede Løgstør angriberen direkte ind i Kaare og begge væltede om i feltet. Kampens dommer takserede dette til et straffespark, som Kaare selv flot klarede. Derfor stod der 1-0 ved pausen.

Efter en vel fortjent opsang i pausen, kom Borup ud med et bedre udtryk og indstilling var tydeligt ændret efter pausen. Løgstør havde dog fortsat farlige contra-chancer. Løgstør gjorde det da også til 2-0, da samme angriber fra kampens første mål, igen stod fri i Løgstørs venstre side. Igen skød han frit på mål fra kanten af feltet. En tør jordstryger snød Kaare i målet og gik via stolpen ind i Borup målet.

Derefter begyndt spillet at vende for Borup, og spillet blev mere frigjort. Borup spillede godt sammen og spillede sig i kampens 60. minut frem til en reducering. Borups på dagen bedste markspiller Magnus Nielsen fandt på glimrende vis en fremadstormende Victor Holst med en dyb stikning. Victor løb fra Løgstør forsvaret og scorede sikkert på et skud 5 meter uden for feltet.

Efter Borups mål var Løgstør lidt på hælene, selv om de hele tiden var giftige på omstillinger. I 2. halvlegs 28. minut kom udligningen efter glimrende Borup-opspil. Christian Malik sendte Victor Holst mod baglinjen i venstre sidei på kanten af straffesparkfeltet Han lagde på forbilledlig vis bolden på tværs af feltet, hvor en fremstormende Magnus Dahl med en helflugter sendte bolden i mål til udligningen til 2-2. Endnu et flot mål fra Borups side.

Spillet bølgede frem og tilbage med chancer i begge ender. I fællesskab havde Anders Tougård/Svend Aage Christensen en stor chance, som desværre løb ud i sandet. I den anden ende brændte det også på et par gange, hvor der blandt andet blev reddet på stregen af Lasse Braad i en situation, hvor Kaare havde været ude og parere et flot skud fra Løgstør.  Løgstør følte sig desuden snydt for et straffespark i en situation, hvor Frederik Hvid ramte en af Løgstørs angribere. Kampens dommer vurderede dog, at Frederik ramte bolden i situationen.

Det blev derfor ved de 2-2, som Borup nok var bedst tilfredse med.

Rækken spidser for alvor til i puljens nederst halvdel. Næste kamp er det store lokalopgør mod Skals, som fredag aften overraskende flot besejrede et afbudsramt tophold fra Nørager/Rørbæk.

Dagens spiller blev Kåre Elkjær.

Efter kampen blev Kaare spurgt til det flot snuppede straffespark. Hans kommentar var, at han i situationen gjorde præcis, som hans far Kurt Elkjær har sagt, at han skulle gøre, så egentlig tilkommer noget af æren Kurt. Herfra skal derfor lyde en tak til Kurt.