Fastelavnsfest på Kulturcenter Værestedet

Søndag den 3. marts var der traditionen tro fastelavnsfest på Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Igen i år var gæsterne indbudt i tidsrummet fra kl. 1000 til kl. 1200. Dette tidspunkt har i de foregående år valgt ud fra børnefamiliernes ønske. Alle børn er friske på den tid af dagen, og familien har hele eftermiddagen til andre gøremål.

Da festen startede kl. 1000 var 54 gæster mødt op flot udklædt i kunstfærdige kostumer. Alle i håbet om, at dommerne skulle falde for lige netop deres udklædning, som forsamlingens flotteste. 3 dommere blandt publikum blev bedt om at finde den flottest udklædte deltager blandt de mange søde børn.

Først blev alle udklædte børn bedt om at posere foran dommerne, og derefter skulle katten slås af tønden. Deltagerne var delt op i 3 grupper. Én for skolebørn, én for børnehavebørn og én for dagplejebørn.

Følgende vindere blev fundet i de 3 kategorier:

I kategorien for skolebørn, blev Nikoline kattekonge Kattedronning blev Laura. Alma blev valgt som det flotteste udklædte skolebarn. Hun var klædt ud som et ur.

Kattekonge for børnehavebørnene blev William, mens kattedronning blev Marius. Bedste udklædning i den kategori blev Isabella, der var klædt ud som Klovn.

I kategorien for dagplejebørn blev Magne for andet år i træk kattekonge. Kattedronning blev Sine og bedste udklædning var Theodor, der var klædt ud som Alf.

Derefter var der kaffe og fastelavnsboller til de voksne, mens børnene fik slikposer og saftevand. 

Fastelavnskomitéen takker opbakning til fastelavnsfesten og håber på godt fremmøde igen til næste års fest. Tak til bagedamerne for de gode fastelavnsboller.

 

Flot publikum og flot udklædte børn, der var klar til at slå katten af tønden.

Se flere billeder fra den hyggelige dag på dette link.

Efter arrangementet var der kaffe og fastelavnsboller til de voksne, samt slikposer og saftevand til børnene. 

Annoncesponsor for dette opslag er: