Referat serie 3 Alheden IF - Borup IF

Borup serie 3 fik en god optakt til premieren på lørdag, da holdet spillede lige op mod serie 2 holdet fra Alheden IF. Resultatet blev 1-1, hvor Borup endda førte i en lang periode.

Til kampen var der sket en del ændringer. Blandt andet havde Tobias Sloth overtaget målmands posten, og så var Magnus Dahl Madsen med igen på højre kanten efter en tur til Thailand. Han kom nærmest direkte fra flyveren. Dertil kom, at der på toppen var en ny tilgangen i form af Victor Holst Christensen, der tidligere har spillet i Kjellerup.

Ude var en skadet Aske Vendelboe og så måtte Peter Lund udgå efter få minutters spil.

Selv om Peter Lunds afgang brød lidt af det offensive spil, kom holdet foran efter 7 minutter, da Magnus Dahl Madsen blev fældet i feltet. Det gav fortjent straffespark til Borup IF:

Holdets nye spiller Victor Holst tog sig kølet af sparket og satte bolden ind til føring på 0-1..

Resten af halvlegen blev der kæmpet hårdt midt på banen, Alheden havde bolden i mål, men det blev annulleret for offside. De havde også en enkelt chance mere, men den største kom til Victor Holst der selv fik kæmpet sig alene igennem. Hans skud strøg dog lige forbi stolpen.

Men 0-1 ved pausen var godkent.

Borups defensive stod rigtigt godt på den svære bane og billedet var det samme i 2. halvleg. Borup havde godt styr på kampen og matchede fuldstændigt Alheden og holdt dem fra chancer. Det lykkedes langt hen i kampen, men måtte i kampens 80. minut give fortabt og Alheden kom på måltavlen med udligning til 1-1. Målet kom ud af det blå, i en ret ufarligt situation, hvor en Alheden angriber fik sig tilkæmpet bolden, gik til baglinjen og smed den ind foran, hvor både målmand og forsvar burde have afværget, inden den blev sparket i mål.

Selvom det nu var Alheden der havde teten kunne Borup havde sikret sig sejren. Først sparkede Christian Malik bolden over mål fra en glimrende oplæg af Victor Holst. Dertil kom en situation, hvor samme Victor Holst med rette også følte sig snydt fra et straffespark allersidst i kampen.

Men slutresultatet blev ved de 1-1.

For Borup ydede midterforsvaret Lasse Braad og Frederik Hvid en glimrende indsats, men bedste og banens bedste mand var Magnus Nielsen på den centrale midtbane.

Offensivt gjorde Victor Holst det fint, men ellers manglede der lidt sammenhæng, som en fit Peter Lund kunne have bundet sammen.

Premieren på lørdag er en svær en af slagsens ude mod Nørager/Rørbæk.

Se flere billeder fra kampen på dette link.