Referat serie 3 Hobro IK - Borup IF

Borup serie 3 var i lørdags i Hobro og spille på deres kunststof bane. Efter sejre i de 2 første træningskampe, så var det forventet, at holdet i Hobro ville få hård modstander.

Den anelse skulle vise sig at være korrekt. Allerede efter få minutter var Borup bagud 1-0 efter en fejlaflevering i forsvaret. Men efter 10 minutter kom holdet dog godt ind i kampen igen, hvor især midtbanen stod godt i billedet. Efter 20 minutter fik man presset Hobro så meget, så de fik lavet et selvmål.

Borup spillede godt i denne periode og halvlegen ud. Tættest på scoring var, da Frederik Hvid var igennem, men han fik ikke spillet en fri Peter Lund tæt inde under mål. Der stod 1-1 på måltavlen ved pausen.

I 2. halvleg tabte Borup momentum og Hobro pressede godt på. Det resulterede i, at Hobro fra det 60- 75 min scorede 3 hurtige mål. Borup sluttede dog kampen med et godt mål, da Malik fandt Johan Nielsen der flot headede bolden i mål. Forinden havde Træner Svend Aage Kristensen været lidt i centrum. Først kunne han have dirigeret Peter Lunds skudforsøg tæt under mål og så fik han et uforståelig gult kort. Kampen endte med 4-2 til Hobro, men Borup fik for alvor testet sig.

Næste kamp er på den kommende træningsweekenden mod Hovedgaard i Spjald.