Træningsweekend SUB09 og Borup IF referat

Borup Idrætsforening herreafdeling og SUB 09 damer var i denne weekend på fælles træningsweekend i Spjald. 37 deltog i en weekend som var præget af sociale hygge og masse af kampe.

Træningslejren startede fredag med indkvartering i 5 hytter. Derefter skulle Serie 5 hurtigt i kamp, Holdet mødte VRI, der i denne forårssæson spiller i Serie 4. På papiret et stærkt hold for Borups serie 5 hold, go det viste sig også at de var for stærke, selvom Borup var godt med i kampens første halvleg. VRI kom foran tidligt i kampen. Kenni Elkjær fik mulighed fo rat udligne VRI’s føringsmål. I stedet blev det 2-0 lige inden pausen.

Anden halvleg blev en stor kamp om at begrænse nederlaget, og Borup sluttede også med kun 10 mand på banen, da hele 4 mand var gået i stykker. Resultatet blev 4-0.

Derefter var der vel tillavet aftensmad og hygge med blandt andet billard og raflespil.

Lørdag var der efter morgenmaden træning i hallen både damer og herre. Vejrliget gjorde udendørs fodboldtræning formålsløst. Regn og stormende kuling ville have taget enhver udfordring ud af fodbolden. Både herrer og damer trænede indendøre om formiddagen.

Efter middagsmaden var det først damerne, der skulle i kamp mod Tjørring fra kvindeserien. Igen en modstander fra en højere række med gode udfordringer for vores damespillere. Udfordringen blev ikke mindre af mangel på førsteholdsspillere på træningslejren, så SUB09-holdet var dels spillere, der normalt spiller på førsteholdet og dels spillere fra andenholdet.

Det blev en kamp, der var præcis lige så svær, som holdet havde frygtet. SUB09 damerne spillede dog en forrygende første halvleg, hvor man helt overraskende førte med 2-0 efter 2 gode mål af Ida Velling Gundersen. SUB09 kom dog skidt ud til anden halvleg, hvor der kun gik få minutter, inden Tjørring havde udlignet. Tjørring bragte sig endda foran 2-4 på et par forsvars koks. Camilla Højer fik reduceret med et pragtmål til 3-4. Mere blev det dog ikke til i den kamp. SUB09 havde stor æren af kampen, hvor holdet viste gode takter.

Endelig var det Borup IFs serie 3 herrer, der skulle i kamp mod Herning Ik, der også spiler i serie 3 i denne sæson. Efter en ok start faldt holdet ned i sidste del af første halvleg. Her scorede Herning 3 mål, hvor par af målene med kritiske øjne var rene foræringer.

Efter en opsang i pausen kom holdet ud med et anden udtryk. Christian Malik kunne hurtigt reduceret efter Steffen Frederiksen fine indlæg. Derefter pressede Borup hårdt, men i stedet kom Herning foran 4-1 på et selvmål af Frederik Hvid. Borup forsatte dog presset og Peter Lund kunne med et godt mål efter at være spillet fri af Mike Lybæk reducere til 4-2 og lige efter headede Frederik Hvid bolden ind til 4-3. I de sidste 10 minutter var holdet tæt på udligningen flere gange blandt andet et hovedstød på stolpen. Men det blev 4-3 til Herning.

Et lidt skuffende resultat, men flot kommet igen i anden halvleg, og det må man så tage med.

Efter kampene var der aftensmad og en fest med underholdning og spil. Det forlyder, at de standhaftige holdt festen kørende til den lyse morgen. Her var antallet af deltagere også noget reduceret i forhold til morgenbordet lørdag morgen.

Efter oprydning, hvor mange var lidt udfordret, tog spillerne hjem beriget med svære fodboldkampe og masser af supper hyggeligt samvær.

Se flere ikke cencusrerede fotos på dette link.