Referat serie 3 Borup IF - Møldrup-Tostrup IF

Borup serie 3 skulle efter det ærgerlig og ufortjente nederlag til Skals, ud i et nyt lokalopgør i lørdags mod Møldrup. Det var en kamp, hvor man med en sejr kunne sikre sig en ny sæson i serie 3.

Holdet var og er ramt i øjeblikket, hvor man manglede hele 6 spiller fra forårets startopstilling. Det var derfor ikke med de bedste forudsætninger holdet stillede til kamp.

Modstanderen Møldrup mødet heldigvis med et hold, der også er ramt både på selvtillid og mangle af spillere. Det udlignede heldigvis situationen lidt.

Det var Borup, der kampen igennem producerede den ene chance efter den anden. Selvom spillet ikke var optimalt, især ikke i første halvleg Dog havde Christian Malik en friløber og en stor hovedstøds chance. Møldrup havde nogle gode opløb, men kom kun til én god chance, som blev brændt.

I anden halvleg kom Borup mere op i gear og kom til endnu flere store chancer. Hjemmeholdet havde ikke færre end 5 store chancer plus det løse.

Men friløberne til Rasmus Abildskov Nielsen og Christian Malik tog kampens store spiller Møldrup målmand Michael Rask sig af. Desuden burde Frederik Hvid have headet holdet foran, men intet ville lykkes for Borup.

Mark vad sluttede af med 2 store chancer, som han skød over målet. Især den ene, hvor han blev spillet helt blank af Svend Aage Christensen skulle have afgjort kampen lige inden slutfløjt.

Det blev til et skuffende 0-0, som dog betyder, at Borup er bedst indbyrdes med et hårdt presset Møldrup hold.

Frederik hvid blev kåret som kampen spiller.

Næste kamp er lørdag den 19. oktober kl. 1330 hjemme mod Strandby.