Referat serie 3 Borup IF - Strandby-Farsø IF

Borup serie 3 sikrede sig en ny sæson i serie 3, da holdet i lørdags vandt over bundproppen fra Strandby/Farsø IF med 4-2 efter 1-1 ved pausen.

Holdet havde på dagen afbud fra Peter Lyngsøe Lund, og en mængde skadede spillere. Til gengæld var Magnus Dahl Madsen hjemme fra Aarhus og der var glædeligt comeback til Aske Vendelbo efter en længere skadespause.

Strandby/Farsø ligger som oplyst som bundprop i puljen med 0 point. Borup kunne med en sejr sikre sig endnu en sæson i serie 3, mens Strandby/Farsø ikke længere har noget at kæmpe for. På papiret var det derfor hjemmeholdet, der havde favoritværdigheden i kampen om vigtige point.

Hjemmeholdet Borup havde dog sine problemer med at vise overtag. Især i første halvleg var det svært at få styr på modstanderne på Den tunge våde bane.

Hjemmeholdet kom dog foran 1-0 allerede efter 5 minutter, da Svend Aage Christensen overraskede ved at heade et hjørnespark fra Mathias Dalsgaard ind i netmaskerne.

Glæden var kort,  for blot 10 minutter efter lavede Strandby samme nummer, og dertil havde August Mathiassen i Borup målet et par flotte redninger i den øvrige del af første halvleg.

Det blev heldigt for hjemmeholdet ved 1-1 da pausefløjtet lød.

I anden halvleg fik piben en anden lyd, og allerede efter 5 minutter kom hjemmeholdet igen foran, da Mathias Dalsgaard flot brød igennem og spillede indskiftede Rasmus Abildskov Nielsen fri til en nem scoring. 2-1 til Borup IF.

Efter 15 minutter blev det 3-1 da Lasse Braad udnyttede en løs bold efter hjørnespark og bragte sig på måltavlen.

Midt i halvlegen reducerede Strandby/Farsø på et fremragende frispark, så der var atter spænding i kampen for publikum og spillere.

Spillet bølgede frem og tilbage før en ny indskifter Magnus Gandrup Kristensen flot udnyttede Mathias Dalsgaard fine aflevering til slutresultatet 4-2.

Med sejren har Borupholdet sikret en ny sæson i serie 3 rækken. Det har været en svær sæson med mange lige hold. Kun Strandby/Farsø har meldt sig ud og har fortsat ikke point.

Nu jagter holdet så en fin 3. plads i de næste 2 kampe mod Hersom/Bjereregrav og Tjele Vest Sport.