Referat jyllandsserie kvinder Aalborg Freja - SUB 09

Ålborg Freja – SUB09  1-4 (0-3)

17.min. 0-1. Kathrine Møller

21.min. 0-2. Kirsten Rømer

44.min. 0-3. Ida Velling

65.min. 0-4. Ida Velling

72.min. 1-4. Kirstine Brøndum

Med en flot og yderst disciplineret indsats hev SUB09 de 3 points med hjem fra lørdagens besøg i Ålborg hos Freja.

I det skønne og lune sensommervejr arbejdede alle SUB-piger stenhårdt hele kampen igennem og løb mange kilometer uden bold.

Med vished om at Freja var det bedste hold på bolden, var udgangspunktet at stå lavt og kompakt og satse på omstillinger. En taktik som pigerne fulgte til punkt og prikke, selvom det kostede disciplin, tålmodighed og mange kræfter. Konceptet frustrerede tydeligvis Freja-spillerne, som ikke kunne bryde igennem og tilspille sig nævneværdige chancer. De fleste forsøg på at skabe noget, endte gang på gang med en for lang stikning, som Line Møller i målet uhindret kunne samle op. Dog skal det nævnes, at Freja var tæt på en 1-2 reducering ved et stolpeskud med ca. 5.min. til pause.

Ingen SUB-kamp uden et langskudsmål fra Kathrine Møller. Og det var netop opskriften på vores 0-1 scoring, da Kathrine fandt tid og plads fra distancen til at sende et dykkende skud ind over Freja-keeperen. Kort efter fik Kirsten Rømer endelig hul på scoringsbylden, da hun sparkede en løs bold i nettet efter fint forarbejde af Ida Velling og Sandra Mathiassen. Til stor jubel for hele SUB-holdet, for Kirsten, som altid arbejder stenhårdt, fortjente virkelig at komme på scoringstavlen😊

Sandra Mathiassen var tæt på at øge yderligere med en kringlet ydersideafslutning, som desværre ramte stolpen. Alligevel blev det 0-3 kort før pausen, da Emma Langager, Rita Bjerregaard og Kathrine Møller satte et flot opspil i gang, som Ida Velling afsluttede med at sætte et par mand af og lægge bolden køligt forbi keeperen.

2.halvleg fortsatte i samme dur, hvor Ida Velling punkterede kampen til 0-4, da hun erobrede bolden og afdriblede keeperen. Frejas reducering til 1-4 var på direkte frispark via Line Møllers hånd.

Spilfordelingen hed måske 70-30 i Frejas favør, men vi skabte de fleste og største chancer, og derfor var det en fornøjelse at se den arbejdsindsats, disciplin, tålmodighed og kynisme, som pigerne udviste.

Line Møller, Ena Klausen og Maria Svenningsen styrede defensiven med ro og engagement, som forplantede sig til resten af holdet, hvor alle spillere/piger burde nævnes for en gedigen indsats. Men det var Kirsten Rømer, som ragede flest stemmer til sig, da stemmerne skulle tælles op, efterfulgt af tomålsskytten Ida Velling.