Referat jyllandsserie kvinder SUB 09 - Aalborg B52

SUB09 - B52 2-2 (1-1)

40.min. 1-1. Kathrine Møller

67.min. 2-2. Michelle Drejdal

Torsdagens slagudveksling mellem SUB09 og B52 fra Ålborg bød på en god fight og en fair fordeling af mål, og derfor kunne begge hold tilfredse med en uafgjort. SUB09 havde dog et par store muligheder til sidst i kampen for at afgøre tingene. Generelt blev lidt for store chancer misbrugt på en velspillende B52-keeper.

Kathrine Møller udlignede B52’s tidlige føring, da hendes velsignede venstreben endnu engang hamrede bolden i kassen fra distancen via underkanten af overliggeren. En sparketeknik som flere dame-og herrespillere må misunde.

2-2 blev sat ind af unge Michelle Drejdal, som trykkede af fra kanten af feltet på debutant Rita Bjerregaards oplæg. Begge spillere blev skiftet ind i pausen og gjorde en god figur i 2.halvleg.

Line Møller diskede op med flere flotte redninger og indgreb, hvorfor hun fortjent blev kampens spiller.

Næste kamp er allerede lørdag 14/9 i Støvring.