Referat serie 3 Pokalkamp Hersom Bjerregrav - Borup IF

Pokal kamp Hersom Bjerregrav - Borup IF

Mange dage skulle der ikke gå før Borup IF’s serie 3 hold igen skulle ud på græs. Dog var denne kamp lidt anderledes, da overskriften sagde POKALKAMP MOD HERSOM BJERREGRAV! En kamp som blev spillet på Bjerregrav stadion, som for tiden er under ombygning. Spillerne skulle derfor klæde om på skolen ved siden af.

Denne kamp vil spillerne og trænerne vinde for hver en pris, og under oplægget fra træner Niels Klausen, blev der da sagt med tydelige bukstaver, hvor vigtig kampen var. Den skulle vindes for hver en pris! Det kunne da også ses på det flotte fremmøde af en masse Borup tilhængerne, at dagens kamp var vigtig.

Allerede efter 2 min. spil kom den første store chance til Borup. Et flot indlæg fra Simon Andersen lande hos Johan og derefter Anders Tougaard. Desværre ende bolden ved siden af mål. Spillet bølgede frem og tilbage de første 30 min, med et par halve chancer til Borup.

33 min. spillet og Oliver Lytzen opfanger en fejl fra hjemmeholdets målmand, men igen manglede den sidste skarphed i afslutningen. 1 halvleg ender med en chance til hvert hold, hvor især Mathias Dalsgaards friløber havde fortjent bedre skæbne. Holdene gik til en velfortjent pause, med stillingen 0-0

2 Halvleg starter lidt som første hvor spillet bølger frem og tilbage, men med Borup i styring og halve chancer. I det 56 min. opsnapper indskiftede Mark Vad en bold, som førte til en stor chance, dog uden mål.

Det er Borup der i denne periode er mest farlig og får sig spillet godt ud over kanterne, men desværre mangler den sidste kynisme fra spillerne. Vi springer frem til det 79 min., hvor Borup tilskuere og træner var ved at springe ud i jubel, men den måtte vente lidt endnu. Johan Nielsen får skudt på stolpen efter et flot indlæg fra venstre side. Et forsøg som igen havde fortjent bedre skæbne.

Dog skulle vi ikke vente længe, før måltavlen signalerede 1-0 til Borup. Blot 2 min. skulle der gå før Mark Vad efter samme opskrift som slog et flot indlæg ind i hovedet på Magnus Nielsen. Magnus headede klogt bolden på tværs til en helt fri Anders Tougaard, der på Tougaard’sk maner fumlede bolden ind over stregen til stillingen 1-0!

Kampen ender med 2 store chancer til Borup og et gult kort til målscoreren Anders Tougaard (bødekasse udvalget er ved at vurdere og det skal koste en bøde for dumt gult kort). Borup IF går fra Bjerregrav med fortjent 1-0 sejre og videre arrangement i pokalturneringen. Modstanderen er allerede fundet og lyder på Helsted Fremad fra serie 1. Kampen bliver spillet på Låstrup Stadion nu på tirsdag d. 16 Juni, kl. 19:00. Holdet håber igen på massere af opbakning fra tilskuere, så vi kan få sendt Helsted Fremad hjem med et nederlag.

Se flere fotos fra kampen via dette link.