Borup IF på træningslejr 2020

Træningslejr for Borup IF herrer 2020.

Fredag startede ud med at holdet tjekkede ind i Skjern Bank Kulturcenter, hvor der blev fordelt værelser og derefter stod den på en let omgang træning. Kl. 19:30 stod den på en omgang aftensmad som var kærkommen til en flok sultne spillere. Resten af aften stod den i det sociale tegn, hvor der blev slappet af og spillet en del bordfodbold.

Lørdag morgen startede ud med morgenmad kl. 08, hvor spillere og trænere kom lidt til sig selv med kop kaffe og hvad dertil ellers høre til. Træner Niels Klausen satte navn på, hvem der skulle spille henholdsvis på serie 3 og serie 5 til dagens 2 træningskampe mod Skjern. Grundet regn blev formiddagens gåtur aflyst og i stedet afholdt man et spillermøde, hvor forskellige ting blev vendt og målaktier fordelt til spillerne.

Kl. 11:30 blev det tid til frokost, så alle spillerne kunne få tanket godt op til de strabadser, som de skulle ud på. Frokosten stod på varm leverpostej, frikadeller m. Rødkål og lun torskerogn m. Remoulade. Derudover var der forskelligt pålæg og rugbrød.

Serie 3 spillerne mødte ind kl. 13:00 til dagens kamp, hvor modstanderen var det lokale hold fra Skjern serie 2. Borup IF har tidligere spillet mod netop dette hold, hvor Skjern vandt 4-1. I den kamp blev Borup holdet kørt over ende det meste af kampen, så både træner og spillerne ved, at der skal kæmpes i 90 minutter for at der skal komme både mål og point med hjem.

50 min            1-0

60 min            2-0

62 min            2-1

70 min            3-1

75 min            4-1

78 min            5-1

82 min            6-1

84 min            7-1

Første halvleg blev uden mål, så så langt gik det faktisk godt. I anden halvleg fik piben dog en anden lyd. Efter 50 minutter blev det 1-0 til hjemmeholdet. 10 minutter senere slog Skjern kontra og gjorde det til 2-0. Den stilling holdt dog kun 2 minutter, inden Peter Lund reducerede til 2-1. Derefter gik det stærkt. ved 70 minutter blev det 3-1. Fejl i Borups forsvar gjorde det til 4-1 75 minutter inde i kampen. Skjern fejl i forsvar 5-1 78 minutter, Skjern 6-1 82 minutter Skjern Brændt straffe 84 minutter, Borup 7-1 86 minutter.

Kampen startede fint for Borup som spillede op med et rigtig fint serie 2 hold fra Skjern. Begge hold kom til chancer i første halvleg men mere blev det ikke til. I pausen blev der skiftet lidt ud på nogen positioner så alle kunne få flere meter i benene. Dog gik der ikke mere end 5 min. før Skjern gjorde det til 1-0. Det blev os til 2-0 inden Borup holdet vågnede op og scorede et rigtig fint mål, som blev fuldendt af Peter Lund, der kom i en 1 mod 1 situation med målmanden og sparkede den sikkert ind til 2-1.

Borup begyndte at spille noget rigtig flot fodbold og forsvaret fik vundet deres dueller. Men så vente hele spillet i det 70 minut, hvor borups forsvar laver en fejl og Skjern scorede konsekvent på muligheden. Det gjorde lidt at luften gik lidt ud af ballonen for Borup vedkommende. Det skulle også blive til 4-1. Igen på et forsvarskiks. Borup blev tilkendt et lidt tvivlsomt straffespark, der dog blev brændt af Mathias Dalsgaard. Kampen endte hele 7-1 og holdet gik slukøret i omklædningsrummet inden resten af aften stod på lidt aftensmad og socialt samvær med bowling og en enkelt øl eller 2

Se billeder fra træningslejren på dette link.

Referat – Borup serie 5 kamp d. 29/2 i Skjern

I forlængelse af den gode tradition med at tage på træningslejr, havde Borups serie 5 hold også en kamp lørdag aften den 29/2. Der var nye spillere med i truppen og endda 4 styks der valgte at køre den lange vej til Skjern blot for at hjælpe deres holdkammerater i bestræbelsen på serie 5 første sejr og en go start på en ny sæson.

Starten på kampen var dog en smule nervøs og spillerne skulle lige genfinde deres boldføling og hinanden på banden, dette resulterede i boldtab, og lidt dårlig kommunikation blandt spillerne. De kom dog stærkt igen og selve spillet blev mere flydende.

Trænerteamet på sidelinjen finjusterede også på startopstillingen lidt inde i kampen for at skabe mere ro på midtbanen, så det meste af tiden stillede holdet op i en stærk 4-1-4-1. selv om spillet blev bedre med nogle justeringer og bedre kommunikation blandt spillere og træner, så endte kampen dog ikke til Borups fordel, da slut resultatet blev 3-1 til hjemmeholdet.

Det første mål kom efter 17 minutters spil, hvor der var masser af plads ned gennem Borups forsvar. Kort tid efter kom andet og tredje mål også fra hjemmeholdet, hvor det var hurtig boldomgang og ikke et nær så kompakt Borup forsvar. Dog kunne holdes egen angriber Rasmus pynte lidt på resultatet med en enkelt scoring til 3-1, selvom der faktisk var andre flotte chancer fra Borups offensiv.

Selv om at det endte med et nederlag, var der gode takter på banen, og holdet gik fra banen med følelsen af, at dem kunne vi godt have slået. En sidste klapsalve og tak skal gå til de 4 spillere, der valgte at køre til Skjern for at hjælpe. Det var Kaare Elkjær, Søren Mikkelsen, Rasmus Abildskov og Mads Lyngsø.