Referat serie 3 - Borup IF - Bjerringbro IF

Så stod den på endnu en hjemmekamp og denne gang var modstanderen puljens nr. 3 fra Bjerringbro. Til dagens kamp havde Borup muligheden for at gå forbi netop dagens modstander med en sejr. Desværre gik det ikke Borups vej i kampen.

Bjerringbro starter med at ligge et højt pres på Borups bagkæde, så de første 10 minutter skulle hjemmeholdet lige finde sig til rette. Dog når Bjerringbro at komme foran 1-0 I det 11. minut, før forsvaret fandt hinanden. Et boldtab på midten gjorde at udeholdet kunne skabe en kontra som blev sparket sikkert ind, uden chance for August i målet.

Efter målet kommer Borup bedre med i kampen og skaber nogen fine chancer. Dog uden at udnytte dem til fulde.

I anden halvleg kæmper og arbejder Borup rigtig flot, og kampen bliver lidt mere rodet og hårdt spillet.  Desværre måtte Oliver Lytzen ud i 10 minutter, da han modtog et gult kort. Værre skulle det blive for Borup da Peter Lund først modtog et gult for brok og i samme situation ikke kunne holde frustrationerne tilbage. Dommeren valgte derfor at give ham endnu et gult kort og dermed rødt kort. Borup spillerne var tydeligt utilfredse med kendelsen, og de havde tydeligvis svært ved at finde hans linje i kampen. Efter Borupspillerne mening gik for mange frispark Bjerringbro’s vej uden det modsatte til Borup.

Borup var nu nede med 9 mand i 8 minutter. Det tændte dog en gnist i holdet, og der blevet kæmpet en vis del ud af bukserne. Til stor jubel fik Borup udlignet til 1-1 efter at Mathias Dalsgaard og Johan Nielsen kombinerede sig igennem udeholdets forsvar. Johan afsluttede angrebet og fik scoret efter hårdt arbejde.

Borup fik en ekstra mand ind, men desværre får Bjerringbro scoret til 2-1. Borup fighter og satser i de sidste minutter med at sætte Frederik Hvid op i angrebet sammen med unge Mads Svendes. Desværre udeblev chancerne og kampen ender 2-1 til Bjerringbro.

En kamp som Borup havde fortjent mere i, men det røde kort kostede dyrt. Hele holdet skal have ros for hårdt arbejde og fight da det så allermest umuligt ud.

Næste kamp er søndag den 18. oktober, hjemme mod Ravnsbjerg/Løgstrup. Her har Borup revanche til gode, da sidste kamp ende 2-1 til Ravnsbjerg/Løgstrup.

Se flere fotos fra kampen via dette link.