Referat Serie 3 Borup IF - Ravnsbjerg-Løgstrup IF

Søndag skulle Borup hjemme have revanche mod Ravnsbjerg/Løgstrup efter et 2-1 nederlag i Løgstrup. Både spillere og trænere var opsatte på at tage en sejr over dem, men spillet på banen fungerede bare ikke for Borup denne søndag. Dog skulle det have stået 1-0 til Borup allerede efter få minutters spil, da Mathias Dalsgaard efter noget flotte driblinger, kom til en helt fri chance foran målet. Afslutningen blev dog desværre blokeret af den tidligere Borup  assistenttræner Frank Tylstrup. Herefter fungerede hverken afleveringer og eller duelspillet, så det var en frustreret Niels Klausen, der prøvede at råbe spillerne i gang.

Lidt skete der dog, Efter 37 minutters spil, da Christian Malik fik scoret efter en god aflevering fra Mathias Dalsgaard. Malik har bolden uden for feltet og med et ryk ind i banen afslutter han flot nederst i højre hjørne af målet. Dette gav lidt mere energi til Borup resten af 1. halvleg.

Anden halvleg var ikke god for Borup. Mange gange blev bolden sparket langt og med en Frank Tylstrup i forsvaret til at heade boldene væk, ja så havde Borup ikke bolden særligt meget. Efter 60 minutter kom Patrick Thorsager ind i angrebet for at give det lidt mere fysik. Desværre for Patrick endte kampen ikke godt for ham. Efter en meget hård tackling, hvor han nærmest bliver slagtet bagfra, lander han på sin højre hånd rigtig skidt. Han spiller dog kampen færdig, men scanninger har efterfølgende vist, at hånden er brækket. Hele holdet ønsker ham god bedring.

Trods god opbakning fra det trofaste hjemmepublikum i Borup, blev det kun værre for hjemmeholdet. Efter et klodset frispark begået af Mike Lybæk Lige udenfor feltet, scorede Ravnsbjerg/Løgstrup til 1-1. Et godt spark som sidder helt oppe i målhjørnet, uden chance for en ellers velspillende August i målet.

Kampen ender 1-1 og må nok siges at være et meget fair resultat, efter en knap så velspillende kamp.

Næste kamp er en udekamp lørdag d. 24. oktober kl. 13:30 på udebane mod lokalrivalerne fra Ulbjerg.