Referat serie 3 hjemme mod Eastside

Så skulle Borup holdet igen i aktion, og det skete hjemme i Låstrup mod Eastside Viborg. Borup skulle forsætte den gode stime og spil, mod et Eastside hold som stadig er uden point i puljen. Det var dog svært at se, der skulle være 15 point forskel på holdene i 1 halvleg. Spillet kørte slet ikke for hjemmeholdet, hvor hverken afleveringer eller afslutninger havde kvalitet. Dog manglede Borup holdet ikke chancer til at score, den ene store chance efter den anden tilkom Borup, men ind vil bolden bare ikke. Eastside kom også til nogen chancer, hvor den største blev skudt på overlæggeren. Kun en godt spillende August i målet, holdt Borup inde i kampen. Holdene gik til pause med stillingen 0-0.

Efter nogen alvorsord fra træner Niels Klausen i pausen, kom Borup bedre med i kampen. Længe skulle der ikke gå, før det blev 1-0 til Borup. Et frispark i venstre side blev udnyttet af Peter Lund som tog frisparket. Bolden bliver sparket i feltet og uden nogen rør den, snyder den målmanden. Derefter bliver der lavet nogen udskiftninger fra Borup side, som gør at der kommer frisk energi på banen. Efter målet går Eastside ned i tempo og det udnytter Borup til fulde. Ikke mindre end 3 mål på 7 min. blev det til. Om det var indskiftningen af træner Niels Klausen på toppen skal være usagt, men hurtigt gik det med at få banket målene ind. Af de 3 mål scorede Malik 2 og Mathias Dalsgaard 1 mål. Derefter døde kampen lidt ud, dog med Borup I kontrol resten af kampen. I overtiden tog Malik sagen i egen hånd og afgjorde kampen til 5-0. En flot drible tur blev eksekveret med er flot spark, som målmanden var uden chance for at tage.

Ikke nogen god kamp fra Borup side, men flot kommet tilbage efter en dårlig 1. halvleg.

Næste kamp er hjemme på Låstrup stadion, lørdag d. 10. oktober kl. 13:30 mod Bjerringbro. Med en sejr kan Borup gå forbi Bjerringbro på 3 pladsen, så holdet håber igen på masser af opbakning.

Se flere billeder fra kampen via dette link.