Referat jyllandsserie kvinder Tjørring IF - SUB 09

Lørdag d. 29/8 kl. 14.00 Hessel Arena.

SUB 09 fik slettet det store runde nul og fik en uafgjort med hjem fra Tjørring. Kampen endte helt uden scoringer, og det kunne vi ikke være helt tilfredse med. Allerede efter ca. 5 min har Sara Just Poulsen en friløber, hvor hun alene med deres keeper desværre er uselvisk og forsøger at spille Emma Maria Langager Jensen fri, der dog løber ind i en offside. Vi kunne have fået en drømmestart, men det blev det ikke til.

Kampen bar præg af et hav af fejlpasninger fra begge sider, der nok i høj grad skyldes ændringen til vores 3-5-2 formation, som endnu ikke sidder helt i skabet, men det arbejder vi videre med. I løbet af 1 halvleg havde vi mange gode løb på højre kanten af Kirsten Rømer, men vi fik desværre ikke gjort dem til store chancer  Omvendt kom Tjørring heller ikke med noget nævneværdigt, men kun et par enkelte skud fra distancen, der ryger langt forbi målet.

2 halvleg mindede en del om 1, med meget spil på midten af banen uden nogle af holdene kommer frem til nogle 100 procents chancer. For den neutrale tilskuer var 0-0 måske meget retfærdigt, men vi husker nok altid bedst vores egne mulighed. Indstillingen var igen helt super, og vi spillede til 0 bagude, hvilket er særdeles tilfredsstillende efter et par kampe med lidt for åbent hus.

Dagens bedste var Carla Overgaard Mikkelsen der gjorde en god figur i den højre del af forsvaret.