Referat jyllandsserien SUB09 - Lemvig

Referat SUB 09 - Lemvig

Tirsdagens kamp, der skulle have været en revanche fra puljens første kamp og et forsøg på at komme tættere på overlevelse i en meget hård Jyllandsserie pulje, bød desværre på endnu et fortjent nederlag hjemme mod Lemvig.

Kampen blev tabt 0-3 og det kan vi ikke sige så meget til. Personligt mente træner Søren Offersen, at det var et hold vi på en god dag burde kunne slå, men det måtte han desværre trække tilbage efter kampen. Lemvig havde 2-3 super gode spillere, som gjorde en væsentlig forskel, da vi ikke formåede at lukke dem ordentligt ned kampen igennem. Dette på trods af, at vi kæmpede godt i stort set hele kampen, men uden at komme til de helt store chancer. Vi sad ellers rigtig godt på spillet i de første 20 minutter, hvor vi presser godt på, men igen uden at vi får nogle reelle chancer ud af det. Det udnytter Lemvig kynisk efter en dårlig tilbagelægning, til at score kampens første mål til 0-1, en stilling der holder til halvleg.

Vi kommer ikke ordentligt i gang i 2. halvleg med for mange dumme boldtab, og ender for ofte med at løbe efter Lemvig spillerne. Desværre er de for gode til at spille rundt om os, og scorer i 54. minut og 76. minut til slutstillingen 0-3. Den eneste store chance fra SUB side tilfalder Caroline Boel i det 85. minut, da hun på en god aflevering fra Sandra Mathiassen, skød forbi.

Desværre kom AK til skade med lysken efter kun 15 minutters spil, og er nok færdig for i år.

Dagens bedste var en hårdtarbejdende Thea Simmelkjær Hald.