Referat serie 3 - Skals FF - Borup IF

Fredag den 11. september var der lagt op til et klassisk lokalbrag mellem Borup IF på den ene side og Skals FF på den anden. I de senere år har de 2 hold mødtes mange gange. Både i turnering, men også Fjends cup. Skals har fået mange gode spillere udefra, så det var med bange anelser, at Borup drog til Skals for at prøve kræfter.

Kampen skulle da også vise sig at blive den rene overlevelse for Borup. Der skulle ikke gå mere end 30 sekunder før bolden lå nede i Borup målet, og efter 12 minutter stod det 3-0. Borup gik til pause, bagud med 4-0. Ikke den bedste stemning at gå til halvleg på.

I anden halvleg blev der kæmpet og det blev til et par små chancer, men mest af alt, så blev der lukket af bagude, så der blev sat en stopper for de lette mål fra Skals. Kampen ender fortjent 4-0 til Skals.

I de senere år har der været tætte kampe mellem de 2 klubber. I dette tilfælde, var der ikke tvivl om kvalitetsforskellen, så drengene fra Borup If fejrede alligevel, at de holdt målet rent i anden halvleg.