Referat serie 3 - ØK - Borup IF

Fredag den 18. september skulle Borup spille en yderst vigtig kamp mod ØK, hvor man med 3 point, kunne lægge en god afstand til nedrykningsstregen. Kampen startede godt for Borup holdet hvor man satte sig godt på spillet. Kun 9 minutter skulle der gå, før Borup bragte sig foran 1-0. Peter Lund blev spillet i dybden af Mathias Dalsgaard. Peter lagde bolden på tværs ind foran mål, hvor Johan afslutter et flot kontra angreb.

Mathias Dalsgaard skulle kun vente 6 minutter før han gjorde det til 2-0. Et flot drev med bolden op igennem midtbanen, blev afsluttet på 25 meter med et tørt hug, uden chance for ØK målmanden at tage.

Den gode start forsatte og i det 29. minut kom scoringen til 3-0. Peter Lund og Johan Nielsen drev gæk med ØKs venstre side, hvor de først spiler 1-2 med hinanden. Johan tager et flot ryk op af siden, hvorefter han trækker ind i banen og aflever bolden til en helt fri Peter Lund, som sikkert score til 3-0.

Borup trækker sig lidt tilbage på banen og overlader lidt for meget af spillet til ØK. Nogen store chancer blev ikke udnyttet af dem og holdene gik til pause i en 3-0 føring i Borups favør.

Anden halvleg blev en mere fysisk affære og spillet ikke var det kønneste til tider. Men igen skal Borup holdet have ros for hårdt arbejde hele vejen rundt. De strore chancer udeblev for ØK og til sidst fik Magnus Kristensen en friløber som desværre blev reddet af ØKs målmand. Kampen blev fløjtet af og Borup kunne gå i omklædningsrummet til sejressang og kolde øl.