Referat kvinder serie 1 - SUB 09 - Eastside Viborg

Damerne forsatte de gode takter fra sidste uges pokalkamp mod Hersom/Bjerregrav, da de hjemme på Skals Stadion vandt 2-0 over Eastside Viborg.

Kampbilledet mindede meget om de seneste to kampe, hvor damerne var det spilstyrende hold, med et noget mere afventende Eastside hold, der spillede mere på omstillingerne. Generelt var det et hårdtkæmpende Eastside hold med et par fine spillere, der oftest kom først på boldene, men uden at føre det meget videre. Eastside viser god vilje kampen igennem, især som følge af nogle lidt halvsovende SUB’er.

Især i første halvleg var SUB mest på bolden og havde indenfor det første kvarter 4-5 hjørnespark og opspil, dog uden at det på noget tidspunkt blev rigtig farligt. Halvlegen forsætter i samme spor, med et par kontraangreb til Eastside, som forsvaret og Line Møller på kassen dog havde helt styr på.

I de første 5 minutter af 2 halvleg var det som om SUB havde fået støvlerne omvendt på i pausen - alt for mange fejlafleveringer, personlige fejl og manglende koncentration førte til et par gedigne Eastside chancer, hvoraf den ene nærmest reddes på stregen i tre omgange af Line Møller, Carla Overgaard og Maria Svenningsen. Damerne får dog samlet sig selv igen, især som følge af et lækkert venstrebens hug fra kanten af feltet af Kathrine Møller efter 50 min. som bringer damerne i front. Herefter går der sølle 7 min. inden Ida Velling kan øge føringen til 2-0. Målet kommer efter lidt tøvende forsvarsspil fra Eastsides ene midterforsvar, som mister bolden til Ida, der presser godt op og herefter kan sende den fladt forbi keeper.

Resten af kampen forløber med flere chancer til damerne med godt opspil gennem midten og kanterne, men uden udnyttelse. Eastside forsætter med at komme afsted på flere kontraangreb, men gode indgreb af Line Møller og forsvaret sikrer at disse aldrig bliver rigtig farlige.