Referat serie 1 kvinder pokalkamp Hersom-Bjerregrav IF - SUB 09

Damerne fik i den grad genrejsning efter weekendens halvsløje kamp mod Team Viborg, da de torsdag aften mødte Hersom/Bjerregrav fra serie 1 til et brag af en målfest i første runde af Kvindernes Pokalturnering. Kampens resultat blev 0-6 til SUB, hvorfor damerne må siges at have fået de rette sigtekorn på støvlerne til dagens opgør.

Kampens forløb lignede meget weekendens opgør, hvor SUB var klart mest på bolden, med kun få forsøg på et par lange dybebolde fra Bjerregrav, dog med kun et enkelt forsøg heraf der kan tælles som et reelt skud på mål.

SUB fik derimod gang i netmaskerne allerede efter 14 min. spil, hvor Kathrine Bach Møller får tilkæmpet sig et straffespark, som Anna-Katrine Mikkelsen på køligste vis udnytter til at bringer SUB i front. Damerne presser første halvleg igennem på foran Bjerregravs mål, men som i weekenden med lidt for uskarpe forsøg, hvorfor stillingen først øges til 0-2 efter 43 min. på mål af Kathrine Bach Møller, hvilket også er stillingen ved pausen.

I 2 halvleg udbygger SUB boldbesiddelsen

yderligere, og kan øge føringen til 6-0 efter 80 min. spil, på et flot frisparksmål af Kathrine Bach Møller og 3 stk. af Ida Velling. Carla Overgaard Mikkelsen slutter kampen af med et bidrag til bødekassen, i form af et gult kort 10 min. før tid.

Generelt var småspillet på banen markant bedre end set i weekenden, så det er gode takter damerne kan tage med til de kommende kampe. I weekenden er de oversiddere, hvorfor næste kamp indtil videre er hjemme i Skals mod Eastside Viborg d. 24/4.

Kampens spiller blev Kathrine Bach Møller.