Referat Jyllandsserien SUB09 - Skive IK

SUB damerne fik en drømmestart på sæsonen og returen til Jyllandsserien, da de søndag vandt hele 6-0 over lokalrivalerne fra Skive IK.

Første halvleg var ikke mere end 5 min. gammel, inden Ida Velling kunne sende en halvflad afslutning forbi Skive målmanden til 1-0, og hermed give damerne en kanon start på kampen, der i de første 20 min. var meget lige med fint spil til begge hold. Damerne havde fra kampens start fokus på det simple spil og flytte bolden så meget rundt som muligt, for dermed at sende Skive spillerne på så mange løbeture de kunne. Det lykkedes til fulde, og selvom Skive fik et par kontrachancer i løbet af de første 20 min., var det dog uden nogle blev rigtig farlige. Herefter fik SUB knækket koden og fik markant mere overtag på kampen, som ledte til at Isabell Jørgensen efter 27 min. kunne bringe SUB yderligere foran, efter Isabell sætter sin direkte modstander i feltet for herefter at prikke bolden i kort hjørne. Kun 3 min. senere er Ida Velling igen på spil, da Ida fra kanten af feltet sparker flot rundt om Skives midterforsvar i langt hjørne, uden nogen chance for Skive keeperen til at se bolden. SUB forsætter med at sidde på spillet halvlegen igennem, hvor Isabell Jørgensen igen kan sende bolden i nettet lige inden pausen, på et hovedstød fra bagerste stang, på et indlæg fra Camilla Porup efter et stærkt raide ned af højrekanten.

Efter pausen virkede det til at kulden fra det våde tøj grundet flere styrtbyger i første halvleg har sat sig lidt i damerne, som har noget svært ved at finde gearet fra første halvleg. Skive forsøger at presse hårdt på, men igen er det ikke noget forsvaret og Line Møller i målet ikke kan klare. Efter 66 min. kan Sigrid Velling gøre storesøsteren kunsten efter, i sin comebackkamp efter flere år i Vejgaard, til stillingen 5-0, på en repost af Skive keeperen på et skud fra distancen af Michelle Drejdal. Herefter skifter Skive formation til 3-5-2, hvilket skaber lidt forvirring i SUB defensiven, og leder til et par store chancer til Skive - først et frispark lige uden for feltet, der får lov at trænge igennem muren, og herefter et langskud på kanten feltet. Dog er Line Møller begge gange ude og hænge, og redder fortjent clean sheetet hjem. Kort herefter kan Ida Velling dog cementere sejren til damerne, da Caroline Boel får sendt en flot bold videre i dybden til Ida, der kan sparke bolden mellem benene på keeperen og ind i netmaskerne.