Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Doense-Vebbestrup IF

Fredag aften skulle Borup igen på banen efter den flotte sejr mod Klejtrup. Samtidig kunne Borup ligge lidt ekstra pres på Ulbjerg i kampen om 2 andenpladsen med en sejr.

Kampen startede i et godt højt tempo hvor begge hold presser godt på. Doense kom til kampens første store chance på et hjørnespark som blev headet kort over mål. Det satte gang i Borup, der kom til fine chancer, hvor Marcus Enevoldsen nok må sige at have haft den største. Helt fri foran mål brændte han en af sæsonens største chancer hvor hele 3 skud blev blokeret på stregen.

Kort før pausen kommer Doense desværre på 0-1 efter et kontraangreb, der blev sparket sikkert ind under August i målet. En træls måde at gå til pause på for Borup holdet.

Borup forsatte det gode spil i anden halvleg. Doense trak sig lidt mere tilbage på banen og ventede på en kontra. Det blev dog ikke til mange angreb for udeholdet. Borup satte sig fuldstændig på spillet og med 20 min igen kom chancerne. Det var bare ikke Borups dag foran målet. Ind ville bolden bare ikke, lige meget hvor hårdt der blev presset på. Rasmus Abildskov kom til en friløber, men blev presset hårdt i skud øjeblikket og ramte bolden skidt.

Med få minutter igen blev Frederik Hvid kastet op i angrebet, som gav endnu mere uro i Doense forsvaret. Desværre var det ikke nok og Borup måtte gå fra banen med et 0-1 nederlag. Noget ufortjent mente de fleste, men når skarpheden udeblev og marginalerne ikke var på vores side, er det os svært at vinde kampe.