Referat serie 3 træningskamp Sparkær IF - Borup IF

Torsdag aften kunne Borup if serie 3 endelig spille en rigtig træningskamp, hvor vi også måtte have udskiftere med.

Efter en fin start forrige weekend mod ØK, som ende 1-1, skulle de fine takter forsættes mod Sparkær.

Kampen startede lidt rodet for begge hold, som lige skulle vende sig til den lidt knoldede bane. Efter 10-15 min. spil satte Borup sig på kampen, med et højt pres, som Sparkær havde svært ved at spille sig ud af. Flere gode muligheder for Borup blev det til, men ind vil bolden ikke. Første store chance tilfaldt Peter Lund på bagerste stolpe, der dog i sidste sekundet blev tacklet af en Sparkær forsvar. Efter 32 min spil kom forløsningen endelige for Borup. Magnus Nielsen tog sagen i egen hånd, og fra højrekanten driblede han forbi 2 spillere og udplacerede målmanden, med et tørt spark op i hjørnet.

Desværre for Borup, når Sparkær at udligne på et frispark, som ender med lidt klumpspil foran August i målet. 1-1 stod det ved halvleg.

Til anden halvleg blev der rokeret lidt rundt på Borup spillerne, og det kunne ses på spillet i de første 10 min. Nogen prøvede lidt uvante pladser, og man kunne se de skulle spilles ind. Sparkær havde overtaget i starten af anden halvleg, men Borup kom fint med. Igen fik Borup spillet sig til nogen fine muligheder men de sidste 5-10 procent manglede lige for at bolden kom i mål. Sparkær får scoret til 2-1, med omkring 25 igen, efter en omstilling, hvor Borup holdet lige havde været i angreb med det meste af holdet. En flot omstilling fra Sparkær, må vi desværre bare sige.

Kampen blev desværre fløjtet af kort efter, da en forsvarsspiller fra Sparkær ud af det blå, falder om på banen. Efter der blev ringet efter en ambulance, valgte dommer og trænere at indstille kampen. De sidste meldinger fra Sparkær, er at han er kommet til observation på sygehuset, og har efter omstændighederne det okay. Spillere og trænere fra Borup ønsker god bedring til ham, og vi håber snart at se ham igen på banen.

Søndag spiller vi træningskamp igen. Denne gang mod Stoholm, som rykkede ned i serie 3 i efteråret. Desværre må der ikke være tilskuere til kampen.