Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Eastside

Herover ses Tobias "Bøf" Sloth og August Ivik, der delte stemmerne ligeligt i kampen om at blive kampens spiller. Begge havde gode andele i at Borup vandt kampen 3-2.

Lørdag sluttede vi sæsonen af med play-off kamp hjemme imod Eastside fra serie 4, hvor serie 3-billetten til næste år var på spil. Og lad det være sagt med det samme, så var der drama for alle pengene for alle de fremmødte.

Til dagens kamp havde jeg en fidus med at smide Tobias “Bøf” Sloth på toppen ved siden af Johan Nielsen i stedet for sin vante plads i forsvaret, og det var heldigvis en fornuftig disposition😉

Kampen igennem var der god intensitet og nerve samt chancer i begge ender, hvor vi især i 1.halvleg var mest dominerende og havde meget store chancer, som simpelthen skulle have været omsat. Og havde vi udnyttet de mange muligheder, havde kampen været lukket. Men vi måtte gå til pause med 0-0 og med en mand i undertal, da Simon Andersen fik serveret en “ostemad” kort før the-pausen. Desværre blev 1.halvleg også hæmmet af en slem knæskade til Anders Tougård, da han efter 10 minutter stødte knæet sammen med en modstander og fik et vrid. Status er endnu ukendt, men vi krydser fingre for, at det ikke er alvorligt.

I 2.halvleg kom der gang i sagerne. De unge knægte fra Eastside begyndte at vise tænder og bragte sig i front med 0-1 efter 54 minutter på et flot spark fra deres venstre side.

Det gav dem blod på tanden, men vi slog heldigvis hurtigt tilbage, da Magnus Elkjær udlignede i det 61.min. med et flot og fladt spark, da han opsamlede en løs bold i feltet efter Steffen Frederiksens indlæg.

I det 64.min. headede Tobias “Bøf” Sloth os i front på Christian Maliks hjørnespark.

“Bøf” måtte kort efter til 10 minutters afkøling efter et sammenstød med keeperen, som tilmed måtte lade sig udskifte.

Eastside får udlignet med godt 10 minutter tilbage af kampen på en omstilling, men heldigvis lod vi os ikke slå ud. Vi trykkede max på til sidst, selvom Eastside havde mest luft tilbage. Magnus Elkjær snydes for et klokkeklart straffespark i det 91.min., men dommeren vinkede afværgende. Vi frygtede forlænget spilletid, men i det 94.minut tog Alfred Lyngsø Mikkelsen sagen i egen hånd, da han udfordrede på højrekanten og fik spillet på tværs ind i feltet. Eastside fik ikke clearet, og dagens mand, Tobias “Bøf” Sloth, var hurtigt over bolden og hamrede den ind til kæmpe jubel og ekstase blandt størstedelen på Låstrup Stadion. Mere blev det ikke til, og på bedre måde kunne et godt fodboldår i Borup ikke sluttes af på.

Og med en “halv” oprykningsfest var der god stemning i omklædningsrummet, da undertegnede valgte at køre hjem.