Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Aars IF

Sagen var klar før lørdagens kamp, at der skulle 3 points på kontoen for at klare frisag for at undgå nedrykning. Desværre tabte vi 0-2 hjemme imod Aars, som med sejren rykkede op. Havde vi vundet kampen, var vi selv rykket op. I stedet for oprykningschampagne skal vi nu ud i en gyser på lørdag hjemme imod Eastside, hvor det skal afgøres, hvem der skal spille serie 3 til foråret.

Kampen startede med super god energi og hurtigt spil, som kastede flere gode muligheder af sig. Vi var Aars overlegne de første 25 og skulle have udnyttet momentummet til at bringe os i front. To meget store chancer blev brændt, og de chancer skulle have været omsat. Aars kommer godt med i kampen og overtager spillet. De udnytter et af deres mange hjørnespark til at bringe sig i front kort før pausen, hvor der ikke tages ansvar i opdækningerne.

Aars er bedst i 2.halvleg og kommer og øger til 0-2 på en omstilling efter en times spil. De forsvarer resultatet hjem, og generelt kunne vi ikke finde samme energiniveau som før pausen.

Vi kæmper med at skabe chancer pt., men er bare ikke dygtige nok offensivt lige for tiden. Og når vi endelig har chancerne, forvalter vi bare ikke mulighederne godt nok. Det handler om selvtillid og den sidste tro, men vi krydser fingre for, at vi får tilstrækkeligt hul på målbylden til at besejre Eastside.

Der var comeback i målet til rutinerede Bo Soelberg i målet, da August Ivik var på ferie. Og han var en sikker sidste skanse. Frederik Hvid blev fortjent kåret til kampens spiller, efter en flot kamp i forsvaret.
/Krudt

Annoncesponsor for dette opslag er: